fbq
Uutiset
21.12.2018 16:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Rosanna
Uuh, mikä peppu! Rosanna Kulju lihoi 7 kiloa kahdessa kuukaudessa - saa hurjasti kehuja ulkonäöstään: "Kauneus ja karisma tulee sieltä sisältä" - katso kuvat!
Uutiset
21.12.2018 16:29
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Miss Helsinki -kisaa luotsaava Rosanna Kulju paljastaa Instagramissa, että on joutunut parin kuukauden ajan jättämään kuntosalilla käymisen pois päiväjärjestyksestään.

KATSO MYÖS: ROSANNA KULJU AVAUTUU VIIMEISEN KERRAN EROSTAAN - MURTUI KYYNELIIN PODCAST-JAKSOSSAAN: ”KOEN PALJON KATUMUSTA SIITÄ, MITÄ MINÄ ITSE OLEN TEHNYT!”

Mä oon aina ollut tosi huono olemaan armollinen itselleni ja vaadin itseltäni jatkuvasti tosi paljon. Oon nyt muutaman kuukauden joutunut jättämään jonkun asian pois kaiken kiireen, stressin ja flunssan keskellä ja se on valitettavasti ollut kuntosali. Ja se tietysti näkyy kropassa +7kg, hän kirjoittaa.

- Nyt oon joululomalla ja on taas hirveä hinku treenata ja hiihtää ja luistella ja ja ja. Herkkuja vedän tietenkin koska joulu mutta mulle maistuu myös ruoka aivan eri tavalla nyt kun stressi hellittää.

KATSO MYÖS: ERONNUT MISS HELSINKI -VETÄJÄ ROSANNA KULJU VIETTI VAUHDIKKAAN SINKKUKESÄN: JUHLI ENEMMÄN KUIN VIIMEISEN KOLMEN VUODEN AIKANA YHTEENSÄ!

Vaikka kiloja on tullut lisää, kaunotar on saanut paljon kehuja ulkonäöstään sekä tutuilta että tuntemattomilta.

- Olkoon se mun 2018 opetus - olla armollinen itselleni ja kuunnella sitä omaa kroppaa. On myös hassua huomata miten paljon saan kommentteja tutuilta ja tuntemattomilta tyyliin; ’wow sä näytät tosi hyvältä’ vaikka olenkin ottanut sen 7kg painoa. Koska tiedättekö hitto mitä!! KAUNEUS JA KARISMA TULEE SIELTÄ SISÄLTÄ! Se mitä siellä sisällä on määrittelee sut, ei sun kuori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home is where the heart is ☃️💙🇸🇪#winterwonderland #happyranda #familyfirst

Henkilön ROSANNA KAROLIINA ® (@rosannakulju) jakama julkaisu

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »