Katso kuva!

Uuh, Janni Hussi esittelee treenattua vartaloaan tiukoissa salitamineissa - katso kuva!

Uutiset | 30.01.2019 19:59

Fitness-kaunotar Janni Hussi kertoo Instagramissa käyttävänsä lomansa treenaamiseen.

KATSO MYÖS: HUH, MITÄ KAUNOTTARIA: JANNI HUSSI JA VICTORIA’S SECRET -MALLI KUIN KAKSI MARJAA – LÄHES IDENTTISET ILTAPUVUT!

Kaunotar postasi profiiliinsa kuvan, jossa hän esittelee upeita käsilihaksiaan hihattomassa sporttipaidassa ja tiukoissa treenipöksyissä.

- Mun oma reenileiri!  Lomat merkitsee mulle sitä, että mulla on aikaa pitää itsestäni huolta ja palautua. Treenata paljon, syödä hyvin ja terveellisesti (paljon!!), nukkua, lukea ja ottaa päikkäreitä. Ja vieläpä tehdä kaikki just omaan tahtiin ja omassa päivärytmissä. Let the recovering beging! #vacaymodeon, hän kirjoittaa.

Janni ryhtyi vuoden alusta vetämään omia nettivalmennuksia. Tuhansien fanien epäonneksi kaunotar on kuitenkin nykyään varattu nainen, sillä hän seurustelee televisiostakin tutun Joel Harkimon kanssa.

LUE LISÄÄ: JANNI HUSSI AVAUTUU ME NAISISSA RAKKAUDESTAAN JOEL HARKIMOON: "MEIDÄN KEMIAMME KOHTASIVAT, JA JAAMME SAMAN ARVOMAAILMAN"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Erinomaista huomenta! Toivon että sun viikonloppusi tulee sisältämään paljon aikaa rakkaimpiesi kanssa, saat rentoutua ja tehdä juuri sulle mieluisia asioita. 💜 Mä pääsen huomenna tekemään pitkästä aikaa mulle yhtä tosi rakasta hommaa, nimittäin ohjaamaan spinningejä. Spinni on vaan lajina niin koukuttava ja oon hurahtanut siihen jo teinivuosina Kouvolassa. Ohjasin sitä 10 vuotta milloin missäkin päin maailmaa ja Suomea muiden tuntien lisäksi. 🚴🏻‍♀️ . . Haluaisin tässä kohtaa vähän avata mun valmennusfilosofiaa. Uskon ja tiedän että ihminen on kokonaisuus. Kun eri osa-alueet ovat balanssissa, niin silloin ihminen VOI hyvin. Mä en usko siihen, että nopeilla pikadieeteillä saavutetaan kovinkaan merkittäviä tuloksia pitkässä juoksussa. Olen halunnut suunnitella sulle valmennuspolun, jota voit kulkea ympäri vuoden. Ja tässä valmennuksessa panostetaan nimenomaan kokonaisuuteen. Vuoden aikana tulee ilmestymään 4 erilaista Journeytä, joista ensimmäinen starttaa 4.2. Jokainen Journey tulee olemaan erilainen matka, erilaisella painotuksella: Journey 1 Treenaaminen Journey 2 Ravinto Journey 3 Henkinen hyvinvointi Journey 4 Motivointi, unelmien ja tavoitteiden saavuttaminen Jokainen Journey sisältää laadukkaat ja monipuoliset ruokavaliot sekä treeniohjelmat, joiden avulla voit saavuttaa unelmiesi vartalon. Mutta ennen kaikkea näiden valmennusten avulla voit saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Valmennuksissa tullaan käyttämään eri alojen ammattilaisten apua. Mukana suunnittelussa apunani tulee olemaan huippu-psykologeja ja kouluttajia. Tämä on siis valmennus, joka auttaa sinua monella osa-alueella vuoden aikana. Vaikka treenit ja ruoka ovat keskiössä jokaisella matkalla, tulet oppimaan niiden lisäksi paljon itsestäsi, terveydestäsi ja hyvinvoinnistasi. Tulen pitämään sunnuntaina ig-liven, jossa voit esittää kysymyksiä valmennuksiin liittyen. Ilmoitan tarkan ajan myöhemmin. Ihanaa perjantaita. 💜 #journey #journeywithjanni #fitnessfactoryfinland @fitnessfactoryfinland #wellness #coach #coaching #onlinecoach #fitness #workout #feelgood #healthy #lifestyle

Henkilön Janni Hussi (@jannihussi) jakama julkaisu

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!