fbqUskomaton video Vantaalta: tv-juontaja kaasutti roistoja – tuhosivat Audi R8:n ja BMW 635:n! | Seiska

Uskomaton video Vantaalta: tv-juontaja kaasutti roistoja – tuhosivat Audi R8:n ja BMW 635:n!

Uutiset | 22.08.2016 16:24

Juontajana ja televisiotuottajana tunnettu Henry Aflecht saapui lauantain vastaisena yönä (20.8.) kello 4.30 Vantaan Martinlaaksossa sijaitsevaan kotiinsa Villa Grandeen. Sisään päästyään Henry havahtui siihen, että turvajärjestelmät varoittivat tontilla liikkuvista tunkeilijoista.

– Järjestelmän ruudulle tuli kuva, jossa mies hääräili mönkijäni kimpussa. Kehittyneen järjestelmän kuva kertoi myös henkilöllä olevan metalliesineitä taskussaan. Mies ryhtyi murtamaan virtalukkoa, jolloin päätin lähteä keskeyttämään toiminnan, Henry Aflecht kertoo Seiskalle.

  

Henkka palkkasi tapahtuman jälkeen talolle vartijan. Myös kaksi koiraa vartioivat nyt taloa.

 

Henryn päästyä hulppean, tuhatneliöisen kartanonsa toiseen päätyyn selvisi, että miehiä oli paikalla jo kaksi.

– Yllättäessäni heidät miehellä oli oikeassa kädessään puukko, joten tein pikaisen ratkaisun kiinnioton sijasta käyttää työvälineissäni mukana kulkevaa kaasusumutinta. Tässä yhteydessä mies huusi ampuvansa minut, jolloin vetäydyin tilanteesta ja soitin hätäkeskukseen.

 

Henkan Villa Grande lienee nyt Suomen parhaiten vartioituja yksityisasuntoja.

 

"Alkoi silmitön puukkoraivo"

Ennen poliisin saapumista toinen mies ryhtyi riehumaan tontilla. Kohteeksi joutuivat Aflechtin BMW 635- ja Audi R8 V10 -luksusautot.

– Alkoi silmitön puukkoraivo, ja mies tuhosi Bemarin kaikki maalipinnat. Audista mies tuhosi kyljet, konepellin, takaluukun ja katon. Vahingot kohoavat kymmeniintuhansiin euroihin. Riehuja yritti vielä päästä taloon sisälle, mutta ei saanut panssarilasia rikki.

Poliisi sai riehujan kiinni, mutta laihempi miehistä on vielä karkuteillä. Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa lähimmälle poliisiasemalle tai Itä-Uudenmaan poliisin numeroon 029 543 0291.

 

"Tervetuloa kokeilemaan"

Henry on palkannut tapauksen johdosta kartanolleen 24/7 toimivan aseistetun vartijan. Taloon on tullut myös kaksi koulutettua koiraa.

– Toivotan tervetulleeksi seuraavan kokeilijan, Aflecht sanoo.

Henry Aflectin talo tunnetaan muun muassa Idols-kilpailijoiden majapaikkana. Katso täältä kaikki sisäkuvat hulppeasta talosta!

 

 

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!