fbqUskomaton löydös: Elastisen fani bongasi räppärin nimen vuoden 1991 sarjakuvalehdestä - ”No nyt on kova!” | Seiska
Uutiset
25.07.2018 11:37
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
elastinen
Uskomaton löydös: Elastisen fani bongasi räppärin nimen vuoden 1991 sarjakuvalehdestä - ”No nyt on kova!”
Uutiset
25.07.2018 11:37
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

27 vuotta sitten räppäri Elastinen eli Kimmo Laiho oli vasta 10-vuotias pojankoltiainen. Kuten varmasti moni muukin pikkupoika, Kimmo kulutti tuolloin aikaa Turtles-lehtien parissa ja osallistui kilpailuun, jonka palkintoina olivat Turtles-hahmojen Bebopin sekä Rocksteadyn action-figuurit. Kaksikko muistetaan Turtlesien pahiksina.  

Nyt eräs Elastisen fani Konsta on kaivanut kesälomansa aikana vanhat Turtles-lehdet esiin ja bongannut Kimmon nimen kisan voittajaluettelosta. Konsta lähetti kuvan löydäksestä Elastiselle, joka puolestaan julkaisi otoksen Instagram-tilillään.

LUE MYÖS: Elastinen toi auringon Helsinkiin – paita pysyi päällä: Jumppakevät vielä kesken!

- No nyt on kova! Mun fani Konsta oli kesälomalla kaivanut faijansa vanhat Turtles-lehdet esiin ja kysy että olenko sama mies joka voitti Rocksteadyn skabasta 1/1991. Pitää paikkansa. 😂😂 muistan kuinka toi ukko tuli 27v sit postissa ja olin pettynyt kun en ees tuntenu koko hahmoa. Myöhemmällä iällä Rocksteadyn voittaminen 1991 oli Bboy-piireissä kova juttu! Kiitos Konsta muistosta ja hyvää kesää! 

 

Double tap to give #Bebop a high five! 🖐️ #tmnt

Henkilön TMNT (@tmnt) jakama julkaisu

Elastinen kiertää tänä vuonna Suomea Rähinä Recordsin 20-vuotisjuhlakiertueen tiimoilta. Kiertueella esiintyvät Elastisen ja Iso H:n Fintelligens sekä legendaarinen Kapasiteettiyksikkö-yhtye.

LUE: Räppäri Elastisen tilille kilahti 130 000 euroa – yhteistyö Cheekin kanssa kannatti!

Kotioloissakin Elastisella riittää kiirettä, sillä hänen ja Riina-vaimonsa esikoispoika on jo puolitoistavuotias vesseli.

LUE MYÖS: Tässä kohukämpässä Elastinen asuu perheensä kanssa: merenrantalukaalin sotkut ja rakennusvirheet ovat enää muisto vain – kuva!