Uutiset

Ushma palasi julkisuuteen - Gimmelin paluusta kysellään edelleen!

15.08.2016 16:51

Gimmel-yhtyeestä 2000-luvun alkupuolella tutuksi tullut Ushma Karnani muistelee vanhoja tähtiaikojaan usein.

Ushma Karnani on pitänyt pitkään hiljaiseloa julkisuuden suhteen. Ushma on työskennellyt teatterilavoilla jo useita vuosia, ja nyt hän palaa parrasvaloihin Sami Hedbergin rinnalla komediasarja Konttorissa.

- Olen pitänyt komediajutuista aina, ja olin mukana komediateatterissa viime keväänä. Pidän komediasta tyylilajina, ja minun on sanottu olevan hyvä komedienne. Katsotaan, mitä tämä tuo tullessaan, Ushma kertoi Seiskalle Konttorin lehdistötilaisuudessa.

 

"Muistelen Gimmel-aikoja lähes päivittäin"

Ushman, Susanna Korvalan ja Jenni Vartiaisen muodostama poppitrio Gimmel nousi räjähdysmäisesti suosioon Popstars-ohjelman kautta vuonna 2002. Yhtyeen taival ei kestänyt kuin pari vuotta, ja kolmannen albuminsa jälkeen Gimmel laittoi pillit pussiin.

- On ollut vaikuttavaa, kuinka moni Popstarsissa mukana ollut menestyy omilla urillaan. Ihastelen sitä ihan viikoittain. Hienoa, että ohjelma oli hyvä ponnahduslauta monelle. Muistelen Gimmel-aikoja lämmöllä lähes päivittäin, eikä kukaan voi ottaa sitä kokemusta minulta pois. Oli ihanaa kokea kaikki, mitä siihen kahteen vuoteen mahtui.

 

Gimmel Emma-gaalassa vuonna 2003.

 

Ushman mukaan hän on yhä tekemisissä niin Susannan kuin Jennin kanssa.

- Sosiaalinen media mahdollistaa nopeankin yhteydenoton. Olemme nähneet kunnolla viimeksi pari vuotta sitten. Jenniä näen silloin tällöin keikoilla. Meiltä kysytään parin vuoden välein, josko tekisimme jonkinlaisen paluun. En usko, että sitä tapahtuu koskaan. Muutama vuosi sitten teimme muutaman biisin paluukeikan yhtyeen kanssa töitä tehneille ihmisille, mutta paluu jää varmaan siihen.

 

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Antero Alhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!