fbq
Uutiset
08.04.2019 14:45
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
oona tolppanen
Urheiluromanssi? Hempeä yhteiskuva Gladiaattorit-kaunotar Oona Tolppasesta ja huippujalkapalloilija Pekka Lagerblomista yllättää - ikäeroa 11 vuotta! Katso kuva!
Uutiset
08.04.2019 14:45
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Gladiaattorit-ohjelmassa Safiirina häikäisevä fitness-tähti Oona Tolppanen, 25, kertoi helmikuussa Seiskalle, että hänen ja personal trainerina työskentelevästä Niko-rakkaan suhde tuli hiljattain tiensä päähän. 

Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan Oonan elämässä olisi nyt uusi ihastus.

Huhut saivat tuulta alleen viikonloppuna, kun Oona julkaisi Instagram-tilillään hempeän yhteiskuvan FC Lahden jalkapalloilijan Pekka Lagerblomin kanssa. Pekka, 36, kuuluu myös seuran valmennusryhmään.

Oonalla ja Pekalla on ikäeroa peräti 11 vuotta.

Lue myös: Uudet Gladiaattorit-tähdet vuodettiin julki: mukana paljon vanhoja tuttuja, mm. Vertti Harjuniemi ja fitness-kaunotar Oona Tolppanen - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunny Sunday 🙏☀️ . #perfect #weather #sunnyday #springtime

Henkilön COACH - Oona Tolppanen (@fitoona) jakama julkaisu

Keväisen valokuvan yhteydessä lukee yksinkertaisesti: aurinkoinen sunnuntai. 

"Tuut tuut"

Seiska tavoitti maanantaina Pekan, joka ei halunnut kommentoida asiaa, vaan katkaisi puhelun pian siihen vastaamisen jälkeen. 

FC Lahti pelasi eilen sunnuntaina (7.4.) KuPSia vastaan Lahden kotikentällä. Ottelu päättyi tasan 3-3. Myös Oona oli seuraamassa ottelua. Hän julkaisi Instagram-tarinassaan kaksi lyhyttä videota pelin etenemisestä. 

Suomen jalkapallomaajoukkueessakin vuosia pelannut Pekka on pelannut pitkän uran jalkapallon kansainvälisellä huipulla. Hän pelasi aikanaan kahdeksan vuotta Werder Bremenin riveissä Saksan Bundesliigassa ja hän voitti seurassa myös Saksan cupin.

Yhteiskuvia jo aiemmin

Oonaa ja Pekkaa yhdistävät paitsi urheilu myös yhteiset kiinnostuksen kohteet.

Molemmat ovat opiskelleet samanaikaisesti urheilujournalismia Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa.

Pekan ja Oonan tililtä löytyykin yhteiskuvia viime kuukausilta, kun he ovat tehneet yhdessä töitä Salpausselän kisoissa ja lisäksi Pekka on ollut vieraana Oonan urheiluaiheisessa podcastissa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »