Timo Kangastie voitti maailmanmestaruuden.

”Upeita daameja piisaa!” Savusauna-Timo voitti maailmanmestaruuden!

15.01.2020 17:02

Tamperelainen Timo Kangastie, 32, sai vakavia palovammoja savusaunassa, kun toinen saunoja heitti ämpärillisen vettä kiukaalle.

Lue lisää: ”Onneksi tajusin juosta…!” Savusaunassa pahasti palanut Timo Kangastie muistelee järkyttävää onnettomuutta – vinkkejä kuuluisalta Sauna-Timolta!

Vielä ennen vuoden 2019 loppumista Timo päätyi kertaalleen sairaalaan, kun hän ajoi autonsa ulos Etelä-Pohjanmaalla Soinintiellä tapaninpäivän hämärässä.

Lue lisää: Kuva hurjasta onnettomuudesta! Savusauna-Timo jälleen sairaalaan – ”Auto ympäri ja rytinällä päin puuta!”

– Pääni on yhä kipeä ja hellä. Mutta tanssimaan pitää päästä! Innostuin tanssimisesta kaksi vuotta sitten ex-tyttöystäväni ansiosta. Hän oli innokas lavatansseissa kävijä, Timo kertoo.

– Opin nopeasti fuskun ja valssin, samoin humpat ja polkat. Eihän se ihan tavallista nykypäivänä ole, että kolmekymppinen mies alkaa lavatanssia, mutta se on mahtava harrastus. Upeita daameja piisaa. Voitin jopa Masurkan MM-tittelin Orimattilassa 2019. Olin tosin ainoa osallistuja aloittelijoiden sarjassa, mutta maailmanmestari silti! Timo nauraa.

Tanssiminen on Timo Kangastien rakas harrastus. Hän käy lavoilla useita kertoja viikossa. – Tanssin epävirallisena suurlähettiläänä haluan edistää tanssikulttuuria Suomessa.
Tanssiminen on Timo Kangastien rakas harrastus. Hän käy lavoilla useita kertoja viikossa. – Tanssin epävirallisena suurlähettiläänä haluan edistää tanssikulttuuria Suomessa.

 

Lue myös: Huomaatko yhdennäköisyyden?! Tamperelainen Savusauna-Timo on Hollywood-tähti Woody Harrelsonin kaksoisolento!

Timoa kutsutaan myös Tanssin suurlähettilääksi. Aluksi se lähti vitsistä, mutta nimi on nyt virallistettu. Hän on omanlaisensa tanssin puolestapuhuja ja edistäjä.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Jari Peltomäki
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!