fbqUpeimmat miehet Suomen historiassa! Hunksien 20-vuotiskeikat lähestyvät - mimmit tulevat sekoamaan: Jucci, Esko ja Mauno riisuvat jälleen! | Seiska
Hunks

Upeimmat miehet Suomen historiassa! Hunksien 20-vuotiskeikat lähestyvät - mimmit tulevat sekoamaan: Jucci, Esko ja Mauno riisuvat jälleen!

Uutiset | 27.02.2020 18:57

Petri "Mauno" Ahonen, 49, ja muut klassikkohunksit saapuivat Seiskan 28-vuotisjuhlille ravintola Rymy-Eetuun torstaina 27.2. Tanssiryhmä on villinnyt yleisöä jo kahden vuosikymmenen ajan. Merkkipaalun kunniaksi lavalle nousevat tänä keväänä 2000-luvun kuumimmat Hunksit: Mauno, Jucci ja Esko

Yleisö todennäköisesti menee pähkinöiksi, kun teidän vanha poppoo nousee lavalle, vai mitä Mauno?

- Kyllä se on yllättävää, olen kuullut kaupungilla, että monen mielestä on todella siistiä tämä meidän paluumme. Kyllä sitä odottaa kovasti.

Yleisöä kiinnostaa varmasti, miten radio- ja tv-juontajana meritoitunut Esko (Eerikäinen) hoitaa homman. Mies oli yhdessä vaiheessa melko past-Hunks kunnossa, mutta Suurin pudottaja -ohjelma ja hyvinvointilääkäri Pippa Laukka patistivat miehen takaisin tanssikondikseen.

- Itse asiassa tää koko juttu lähti siitä, että Esko oli joku vuosi sitten laivalla juontamassa ja Hunksit oli keikalla... Sitten Esko hyppäsi jätkien kanssa lavalle. Siitä se sitten lähti, kun Esko ja kundit innostui niin paljon. Sitten tajuttiin, että on tämä 20-vuotisjuttu niin kyllä me päätettiin, että jotain tehdään!

Olivatko kaikki könsikkäät messissä?

- Kyllä kaikki oli ihan messissä. 

Oletteko joutuneet treenamaan tätä comebackia varten?

- No pakkohan se on ollut. Itselläni on ollut kunnon kanssa ongelmia: selkä meni rikki ja jalat meni rikki (aiemmin), niin tässä on ihan jäätävä duuni päästä kuntoon.
Tämä vaatii paljon treeniä. Mutta kun hetki koittaa, niin ollaan lavakunnossa.

Mauno vihjaa, että 20-vuotiskeikoilla nähdään sekä vanhoja staroja että uusia, kuumia urhoja.

- Kyllä me ollaan yhtä ryhmää. Me vanhemmat tullaan vaan sohvilta takaisin. Kaikkia special-juttuja on luvassa! 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!