fbq
Uutiset
26.09.2016 15:50
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Upeat bikinikuvat Tinderiin liittyneestä missi-Shirlystä: Olen valmis parisuhteeseen!
Upeat bikinikuvat Tinderiin liittyneestä missi-Shirlystä: Olen valmis parisuhteeseen!
Uutiset
26.09.2016 15:50
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Miss Suomi Shirly Karvinen, 24, vietti viime viikon Turkin Alanyassa perintöprinsessansa Heta Sallisen, missikeisarinna Sunneva Kantolan ja televisiosta tutun stylisti Teuvo Lomanin kanssa.

Miss Universum -kisoihin vuodenvaihteessa suuntaava Shirly ja Miss Maailma -kisoihin loppuvuodesta lähtevä Heta saivat Turkin-matkan aikana koulutusta kansainvälisiin kisoihin, hioivat kielitaitoaan ja osallistuivat Alanyan sankarit -televisiosarjan kuvauksiin. Lisäksi he viettivät vapaapäivän luksusjahdilla, jonka kannella heistä otettiin uudet bikinikuvat. 

 

 
 

Reissun päällä Shirly oli valmis avautumaan Seiskalle suhde-elämästään. Hänet on missivuoden aikana yhdistetty niin Cheekiin kuin Maria!-ohjelmasta tuttuun Lauri Taatsiin.

- Ennen matkalle suuntaamista olin sitä mieltä, että haluan olla koko missivuoden sinkku. Enää en ole sitä mieltä. Jos löydän rinnalleni tasapainoisen ja samanlaisen tyypin kuin mitä minä olen, olen valmis hyppäämään suhteeseen. Otin itse asiassa hiljattain käyttöön Tinderin ja olen siellä antanut muutamalla miehelle jopa sydämiä, Shirly tunnustaa.  

 
 

Shirly etsii nyt miehiä deittisovellus Tinderin avulla.

 

Laurista Shirly suostuu puhumaan ainoastaan hyvänä ystävänä, jonka luona hän on viettänyt aikaa kesän aikana.

 
 
 
 
KUVAT: Krista Mantsinen, Petri Voutilainen ja Teuvo Loman