Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Krista Siegfrids

Upeassa pitsipuvussa Urheilugaalassa juhlinut Krista Siegfrids ei vietä tipatonta tammikuuta: "Haluan nauttia elämästä" - katso kuva!

Laulaja Krista Siegfrids, 33, oli esiintymässä viime vuoden Urheilugaalassa. Tänä vuonna hänet nähtiin puolestaan kutsuvieraana. 

Lue myös: OHO, MIKÄ BIKINIKISSA! KRISTA SIEGFRIDSIN TULIKUUMAT LOMAKUVAT SAAVAT KENET TAHANSA HAUKKOMAAN HENKEÄ - KATSO MIKÄ PEPPU!

Kaunottarella itsellään on myös urheilutausta. Hän kilpaili nuorempana telinevoimistelussa. 

- Olen urheillut aina intohimoisesti, tykkään seurata niin paljon urheilua kuin vaan ehdin, Krista kertoo gaalan punaisella matolla.  

Krista ei aikonut vannoa tipattoman tammikuun nimeen, vaan halusi ottaa ilon irti illasta ja mennä tilanteen salliessa myös jatkoille.  

- En vietä tipatonta ainakaan tänään. Tammikuu on muutenkin niin ankea kuukausi, ja jos pakotat itsesi elämään liian kurinalaista elämää, niin ei se ole mun juttu. Jos tekee mieli ottaa yksi viinilasi ruoan kanssa, niin otan. Haluan nauttia elämästä.  

Krista Siegfrids

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!