Vain Seiskassa!

Upeaa Pihvi ja suihinotto -päivää! Cheyenne Järvisen 7 niksillä suuseksin supertähdeksi: Kukaan ei halua löysää kalua suuhunsa!

Uutiset | 14.03.2018 09:59

Kuukausi romanttisen ystävänpäivän jälkeen on aika kaivaa paistipannut esiin, iskeä pihvi kuumalle parilalle, ja sen jälkeen keskittyä jälkiruoan valmistamiseen. Tässä tapauksessa sillä tarkoitetaan esileikkiä, sillä tänään 14. maaliskuuta vietetään Steak and Blowjob -päivää.

Samalla Seiskankin sivuilta tutun kohukaunottaren vlogimateriaalia siirtyy YouTube-kanavamme alle. Tuhmasti Cheyennessä käsitellään niin erotiikkaa kuin astetta arkisempiakin asioita. 

Pihvi ja suihinotto -merkkipäivän kunniaksi Cheyenne Järvinen on koonnut ensimmäiseen postaukseensa 7 upeaa vinkkiä, joiden avulla sinustakin voi tulla oraaliseksin aatelinen.

Muutamaksi tärkeimmäksi pointiksi Cheynne mainitsee esimerkiksi sen, kuinka tärkeää on osoittaa kumppanille haluavansa tehdä sitä, mitä ikinä onkaan jalkojen välissä tekemässä, sekä sen, miten ÄÄ-RET-TÖ-MÄN iso rooli esileikillä on.

Mies tai nainen, ota tästä oppia! 

- Hyväksytään faktat, kukaan ei halua ottaa löysää kalua suuhunsa. Koskettele, hiero, hyväile puhu tuhmia, Cheyenne muistuttaa. 

Tsekkaa kaikki faktat ja muista tilata Seiskan YouTube-kanava, niin et jää mistään paitsi! 


 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!