fbqUpea kaunotar Mirella Merivirta tähtää toista kertaa Miss Suomeksi: Kun osallistuin kilpailuun vuosi sitten, paloin pahasti loppuun! | Seiska
Mirella Merivirta

Upea kaunotar Mirella Merivirta tähtää toista kertaa Miss Suomeksi: Kun osallistuin kilpailuun vuosi sitten, paloin pahasti loppuun!

Uutiset | 07.05.2018 18:47

Seiska uutisoi aiemmin tänään helsinkiläisen Mirella Merivirran raivanneen tiensä 20. Miss Suomi -semifinalistin joukkoon. Mirella otti osaa kilpailuun jo vuosi sitten, mutta hänen rahkeensa eivät riittäneet finaalikymmenikköön asti.

Mirella kertoo nyt Seiskalle, että paloi pahasti loppuun kesken viime vuoden semifinaalin.

- Viime vuonna tein saman aikaisesti useampaa eri työtä ja treenasin 6 kertaa viikossa. Samaan aikaan minulla oli koko ajan joku dieetti päällä. Tahto voittaa ja pärjätä kisassa oli niin kova, että vedin kaiken överiksi. Ja sitä seurasi loppuun palaminen, Mirella kertoo Seiskalle.

LUE MYÖS: Miss Suomi -kilpailun semifinalistit selvillä – Suomen kauneimman naisen kruunusta taistelee viime vuodelta tuttu kaunotar: Toinen kerta toden sanoo!

Ennen totaalista romahtamista Mirella oli miettinyt puoli vuotta ainoastaan Miss Suomi -kilpailuun osallistumista.

- Se oli ensimmäinen ja samalla myös viimeinen asia, mitä mietin koko päivän aikana. Kun semifinaalivaiheen jälkeen finaalikymmenikkö valittiin, tiesin, etten saanut annettua itsestäni kaikkea. Nyt viisaampana haluan nauttia joka hetkestä ja ottaa irti kaiken sen mitä saan ja viedä omalta osaltani kunnialla kisan loppuun ilman, että mitään jää hampaankoloon.

 

 

Mirella


Vuosi sitten tapahtunut loppuun palaminen johtui Mirellan mukaan stressistä ja paineista, mitä hän loi itselleen valmistautuessa Miss Suomi -kilpailuun.

- Voimani olivat täysin loppu ja kroppani meni sekaisin. Muistan, että käteni tärisivät koko ajan. Vedin kisan tunnollisesti loppuun saakka, mutta harjoituksissa en jaksanut enää tsempata täysillä. Kisan jälkeen annoin itselleni luvan herkutella ja söin kaikkea, mitä ikinä teki mieli. Sen takia myös painoni nousi. Selätin kuitenkin loppuun palamisen kuukaudessa.

Mirella kertoo aloittaneensa valmistautumisen vuoden 2018 Miss Suomi -kilpailuun pian loppuun palamisen jälkeen.

- Olen valmistautunut kisaan viime syksystä lähtien, Mirella paljastaa.
 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!