fbq
Uniikista eronnut Eevi Teittinen: Olen onnellinen, vaikka häitä ja lapsia ei tullut! | Seiska
Uutiset
07.07.2016 14:36
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
Uniikista eronnut Eevi Teittinen: Olen onnellinen, vaikka häitä ja lapsia ei tullut!
Uniikista eronnut Eevi Teittinen: Olen onnellinen, vaikka häitä ja lapsia ei tullut!
Uutiset
07.07.2016 14:36
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Fitness-urheilija Eevi Teittinen pureutuu tuoreessa blogipäivityksessään siihen, millaista elämä on nyt ilman puolisoa. Eevi erosi viime kuussa räppäri Uniikista neljän vuoden seurustelun jälkeen. 

TAUSTAA: Suomalaisräppäri ja fitness-kaunotar: yllätysero! Lue erotilitys!

Vaikka häitä ei tullutkaan, eikä kotini täyty lapsien kiljahteluista, on elämässä paljon muita ihania, iloitsemisen arvoisia asioita. Nyt elämän virta päätti järjestää niin, että saan elää vielä täysin toista elämänvaihetta. Vaikka tämä tuntuu pikakelaukselta taaksepäin, otan sen nyt ilolla vastaan. Aion tutkailla sitä niin kuin en olisi koskaan sitä päässyt edes elämään. Olenhan tullut pitkän matkan viime kerrasta. 

Eevi ja Uniikki kihlautuivat viime kesänä isoeleisesti Tampereella järjestettävillä Blockfest-festareilla. Uniikki kosi Eeviä kesken keikkansa.

Ehkä en ollut valmis siihen kaikkeen vielä. Uskon että kaikella tälläkin on tarkoituksensa. Yhteinen matkamme Danin kanssa oli ehdottomasti merkityksellinen meille molemmille, vaikka emme sitä yhdessä loppuun kulkeneetkaan. Tiedän että me molemmat tulemme löytämään ne oikeat. Ja jos elämää olen yhtään oppinut tuntemaan, tapahtuu tämäkin kaikki juuri oikeaan aikaan ja vielä todennäköisesti silloin, kun sitä ei odota saapuvaksi. Elämällä on tapana yllättää ja asioilla on tapana järjestyä.