Uutiset

Unelmaliitto säpäleiksi! Maajussi-Lauri paljastaa, mitä hänen ja uusikaupunkilaisen Anun välillä todella tapahtui: "Ero lähti meikäläisestä"

30.05.2020 07:35

Viime syksynä MTV:n Maajussille morsian -rakkausrealityssä seurattiin sydän pamppaillen kutkuttavia käänteitä. Raamikas saaristolaisisäntä Lauri Haukka kävi Turun saaristossa kovaa kamppailua morsiusvalinnasta itsensä kanssa.

Lopulta parrakkaan isännän käsikynkkään valikoitui uusikaupunkilainen Anu. Ohjelman päättyessä pariskunnan yhteinen tulevaisuus vaikutti ruusuiselta.

– Olimme yhdessä kuukausia. Yritimme tosissamme rakentaa parisuhdetta, ja meillä olikin mukavaa, mutta yhteistä säveltä ei sitten kumminkaan löytynyt. Ikävä kyllä juttumme päättyi jo alkuvuodesta, Lauri tunnustaa tiluksillaan Seiskalle.

Lue myös: Naantalissa jysähti parisuhdepommi! Maajussi-Laurin ja Anun unelmaliitto säpäleiksi: Työ meni kaiken edelle!

Lauri pyörittää  saaressa matkailubisnesten ohella kuppilaa.
Lauri pyörittää  Naantalissa matkailubisnesten ohella Vanha Salakuljettaja -rantaravintolaa. 

"Ero lähti meikäläisestä"

Kolmekymppisestä Laurista välittyi televisiossa suoraselkäinen kuva. Hän jatkaa yhtä rehtiä linjaa myös reportterille puidessaan eron syitä.

– Jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että tein mieluummin töitä kuin olin hänen kanssaan. Eihän sellainen ole tietenkään ikinä hyvä merkki.

– Ehkä se eropäätös lähti enemmän meikäläisestä. Rakkaus ei vain roihahtanut. Totesin, etten enää jostain syystä halunnut jatkaa koko hommaa. Oli tehtävä eropäätös, sillä en halunnut leikkiä hänen tunteillaan.

 

 

Teksti:Eetu Ampuja, Naantali
Kuvat:Timo Korhonen & MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!