Ulkomaille töiden perässä muuttava Big Brother -Sasa paljastaa nykyiset välinsä Joeliin!

Uutiset | 05.02.2021 18:05

Big Brotherista tuttu Sasa, 26, paljasti äskettäin muuttavansa ulkomaille jo lähiviikkoina.

Sasa kertoo Seiskalle, että on vaikeaa jättää läheiset ja ystävät taakseen.

- Tulee totta kai ikävä perhettä ja läheisiä. Ja myös tota BB-porukkaa, toivottavasti ei järjestetä mitään isoja bileitä ilman minua! Sasa nauraa. 

Lue myös: Big Brother -Sasa juhli juuri eronneen BB-Helmerin kanssa – vastaa nyt rehellisesti romanssihuhuihin: ”Sanotaan niin, että…”

Arkistovideo: Big Brother -Sasa vastaa romanssihuhuihin: Helmeri on…

Sasa kertoo olevansa edelleen sinkku ja suhtautuu deittailuun maltillisesti.

- En mitenkään aktiivisesti etsi kumppania tällä hetkellä. Semmoinen etsimällä etsiminen on tauolla. Sitten jos joku ihana tulee vastaan, niin katsotaan, miten käy, Sasa vihjailee. 

Tosi-tv-tähti paljastaa myös nykyiset välinsä BB-Joeliin. Kaksikon lämpimät välit BB-talossa oli yksi tämän kauden kuumimmista aiheista, mutta romanssi sai karun lopun, kun Sasa häädettiin talosta. 

- Olemme kavereita. Nähtiin silloin finaaliviikonloppuna tietty, kun olimme juhlimassa koko porukalla. Ja sitten pari viikkoa myöhemmin hengattiin Artun, Ellan ja muiden kanssa. Olemme nähneet, kun olemme sattuneet olemaan samassa paikassa. Kummallakaan ei ole mitään hampaankolossa, kaikki on hyvin, Sasa toteaa.

Lue myös: Big Brother -voittaja Joel aikoo selvittää välinsä Sasan kanssa – läheisyys aiheutti ristiriitaisen tunnemyrskyn: ”Keskustelemme rehellisesti kasvotusten”

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Evaliisa Orupõld, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!