Katja ja Janette Kätkä

Uima-asukuvat Seiskassa! Tässä on laulaja Katja Kätkän 18-vuotias tytär Janette: Villille äidille tullut vähän järkeä!

Uutiset | 24.07.2020 15:04

CatCat-duon Katja Kätkällä, 48, ja hänen tyttärellään Janette Kätkällä, 18, on aina ollut läheiset välit. Vaikka he ovat luonteeltaan erilaiset, on Janette aina pystynyt puhumaan asioistaan avoimesti.

– En tykkää pitää asioita salassa. Äidiltä saan tuen ja turvan. Äiti lohduttaa ja saa oloni tuntumaan paremmalta, kun kertoo, mitä kaikkea tyhmää hän itse on tehnyt nuorena, Janette kertoo.

– Janette on paljon fiksumpi kuin minä olen koskaan ollut, äiti kehuu tytärtään.
Äiti ja tytär ovat luonteiltaan täysin päinvastaiset. – Minulla vipattaa bilejalka vieläkin, mutta Janette on 18 täytettyään käynyt terassilla vain kerran, Katja nauraa.

Lue myös: Laulaja Katja Kätkä karkasi 16-vuotiaana Espanjaan: Ensirakkauteni oli 28-vuotias dj!

Katja sanoo välillä ihmettelevänsä, kenen tytär Janette on.

– Hän on monissa asioissa aivan kuin siskoni Virpi. Janette on järkimimmi ja paljon fiksumpi kuin olen itse koskaan ollut. Karkasin kotoakin teininä, ja jo ala-asteella juotiin kaverin kanssa salaa opettajan olutpullo. Janetella ei ole koskaan ollut varsinaista murrosikää, Katja hämmästelee.

– Olethan sinä villi vieläkin, mutta ehkä sinulle on vähän tullut jo järkeä päähän. Mieluummin pidän sinut kuitenkin tuollaisena kuin että olisit liian asiallinen, Janette lisää nauraen.

Katso äidin ja tyttären uimapukukuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!