Vain Seiskassa!

Uhkea suomalaismissi Erika, 25, satsaa satoja euroja rintaliiveihin – valtava povi asettaa liiveille kovat laatuvaatimukset: ”Mitä enemmän löytyy kokoa, niin…”

Uutiset | 23.04.2019 11:36

Jyväskyläläinen Erika Helin nousi hetkeksi koko kansan huulille, kun vaaleaverikkö raivasi viime syksynä tiensä Miss Suomi -finaaliin. Siellä tie nousi kuitenkin pystyyn, kun valtakunnan kauneimman kruunun nappasi itselleen lahtelainen Alina Voronkova.

Sittemmin Erika on muuttanut pääkaupunkiseudulle ja palannut IT-alan päivätöihinsä. Hänet on myös nähty AlfaTV:n Lämäri-sarjassa juontajana.

Ja nyt hän poseeraa Seiskalle seksikkäissä alusvaatekuvauksissa. Ideana ei ole pelkästään räiskiä sarjatulella kuvia Erikan kurveista, vaan myös sisällyttää sekaan tärkeää asiaa rintavien naisten arjen haasteista.

Lue myös: Suomen seksikkäin insinööri?! Missikaunotar Erika Helin paljastaa kurvinsa toimistomiljöössä – superrohkeat kuvat!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Erika Helin.

– Ensinnäkin hyvät alusvaatteet pitäisivät kuulua jokaisen naisen arkeen, Erika alleviivaa.

– Toisekseen niiden olisi oltava laadukkaat ja ennen kaikkea oikean kokoiset, koska varmaan puolet naisista käyttävät vääränkokoisia alusvaatteita.

Lue myös: Läskiksi haukuttu missikaunotar Erika Helin tyrmää kehopositiivisuuteen liitetyn mielikuvan: ”Se ei ole niin!” – täydelliset kurvit paljastavat kuvat Seiskassa!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Erika Helin.

Laadusta saa kuitenkin maksaa pitkän pennin. Erikan mukaan se kuitenkin kannattaa, vaikkakin vuodessa laatuliiveihin palaa helposti useita satoja euroja.

– Silloin kun alusvaatteita ja liivejä innostuu ostelemaan, niin kyllähän sitä rahaa saa palamaan.

– Viimeksi kävin ostoksilla pari viikkoa sitten. Kaksiin liiveihin taisi mennä 130 euroa, ja ne olivat vieläpä alennuksessa. Siksi pääsin niin halvalla. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Erika Helin.

Erika muistelee olleensa povekas teini-ikäisestä saakka. Hän on oppinut jo varhain, mistä kannattaa ja mistä ei kannata ostaa tarpeeksi tukevia liivejä.

– Tiedän kokemuksesta, että ketjuliikkeiden liivit voivat kestää vain muutamia viikkoja. Siksi kannattaisi suosia erikoisliikkeitä.

– Ja onhan se niin, että mitä enemmän löytyy kokoa, sitä laadukkaampi liivin täytyy olla.

Lue myös: Tyrmäävät kuvat! Missikaunotar Erika Helin poseeraa superseksikkäässä bodyssa – ”Nautin huomiosta!”

Erika Helin.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!