Nanna Karalahti

Uhkasi soittaa poliisit ja heittää ulos? Näin Nanna Karalahti kommentoi Jeren ex-salarakkaan rajuja väitteitä: "Väärä aika ja paikka"

21.05.2020 09:01

Keskiviikkona (20.5.) ilmestynyt Seiska kertoi ex-kohukiekkoilija Jere Karalahden ja tämän valkovenäläisen ex-salarakkaan Oksana Chaikon välillä vallitsevan yhä ruma välirikko. Heillä on syksyllä 2013 syntynyt Stella-tytär, jonka elatuksesta on kiistelty oikeudessa asti.

Oksanaa itseään viileät välit Jereen eivät kuulemma häiritse pätkän vertaa, mutta tyttären kohdalla on toisin. Oksanan mukaan Stella on nimittäin alkanut vanhemmiten kysellä yhä enemmän isästään.

Oksanan kertoman mukaan yhteydenpito Jereen on kuitenkin ollut lähes mahdotonta. Valkovenäläiskaunotar haistoi tilaisuuden koittaneen, kun hän huomasi helmikuussa Karalahtien järjestävän urheilutapahtuman aivan heidän kotinsa naapurissa Helsingin Katajanokalla.

– Ajattelin, että ehkä Stella voisi tavata Jeren siellä. Päästyämme paikalle Nanna riensi meitä vastaan, heitti meidät ulos ja uhkasi soittaa poliisit, jos tulisimme takaisin, Oksana väittää.

Lue lisää: Nanna uhkasi poliiseilla! Ex-salarakas Oksana Chaiko yritti tavata Jere Karalahden – tytär kaipaa isäänsä!

Oksana yritti järjestää tapaamista Stella-tyttärensä ja Jere Karalahden välillä.
Oksana yritti järjestää tapaamista Stella-tyttärensä ja Jere Karalahden välillä.

 

Näin Nanna kommentoi!

Seiska tavoitti Nanna Karalahden, joka hymähti kuullessaan Oksanan väitteet.

– Ei tekisi mieli kommentoida tätä lainkaan, mutta ihan periaatteesta haluan korjata: tällainen kuntoilutapahtuma on kyllä ollut, mutta se oli yksityistilaisuus. Sinne piti ostaa lippu, eivätkä he olleet sitä tehneet, Nanna kertoo.

– Meillä oli siellä treenit kesken, joten mielestäni aika ja paikka oli väärä. Kyse on kuitenkin niin isoista asioista. Sanoin heille monesti, ettei tämä ole oikea aika eikä paikka.

Pitääkö paikkansa, että uhkasit soittaa poliisit paikalle?

– En kyllä varmaan poliiseja, mutta olen saattanut sanoa, että joudun pyytämään järjestysmiehet paikalle, elleivät he poistu. Yritin olla heitä kohtaan ystävällinen ja sanoin, ettei siellä saisi olla, mutta he eivät suostuneet millään lähtemään.

Lue lisää Oksana Chaikon ja Stellan kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

 

 

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan arkisto ja Oksanan albumi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!