Marika Fingerroosin vainoaja paljastui naiseksi.

Uhattiin tappaa! Järkyttyneen Marika Fingerroosin mitta täyttyi pelottavasta ahdistelijasta - poliisi puuttui peliin: ”Sitten olikin aikamoinen yllätys, kun...!”

29.11.2019 05:11

Kesällä 2004 koko Suomi oppi tuntemaan Marika Kristiina Fingerroosin. Uskomattoman uhkealla ja luonteeltaan leikkisällä villikisalla oli niin härskiä vispilänkauppaa Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen kanssa, että lehdistö keksi lanseerata täysin uuden ja sittemmin kuolemattoman termin: salarakas.

Julkiseksi muuttunut salasuhde Vesaan kuivui kuitenkin nopeasti, eikä Marikaa ole nähty enää vuosiin lehtien palstoilla. Siksi Seiska päätti piipahtaa kaunottaren kotikulmilla Vaasassa ja kysäistä, mitä entiselle kohublondille nykyään kuuluu.

– Oikein hyvää, kiitos kysymästä! Elän aika seesteistä perhe-elämää, olen onnellisesti avioliitossa ja minulla on kaksi reipasta poikaa, Marika selostaa Seiskalle.

Tuorimmassa, eilen torstaina (28.11.) ilmestyneessä numerossamme Marika kertoo ensimmäistä kertaa pitkästä piinastaan, josta sai kärsiä joitakin vuosia sitten.

– Aloin yhtenä yönä saada outoja läähätyspuheluita ihan oudosta numerosta. Niissä ei puhuttu mitään, vaan kuulin ainoastaan pelottavaa huohotusta, Marika muistelee.

– Näiden puheluiden seuraksi samasta numerosta alkoi tulla todella häiritseviä viestejä. Ne muuttuivat yhä uhkaavammiksi ja lopulta niissä uhattiin jo tappaa minut.

Lue lisää: Kohukaunotar Marika Fingerroos järkyttyi: Vainoaja uhkasi tappaa!

Marikan kokema piina oli niin järkyttävää, että entinen kohublondi kykenee puhumaan siitä julkisesti vasta nyt. – Onneksi poliisi puuttui asiaan!
Marikan kokema piina oli niin järkyttävää, että entinen kohublondi kykenee puhumaan siitä julkisesti vasta nyt. – Onneksi poliisi puuttui asiaan!

Paljastui naiseksi

Hirvittävän sisältönsä lisäksi ahdistelua pahensi se, ettei vainoaja tuntunut lopettavan millään.

– Se vain jatkui ja jatkui. Lopulta päätin viedä asian poliisille, ja suureksi helpotuksekseni he pääsivät häirikkövainoajan jäljille.

– Sitten olikin aikamoinen yllätys, kun kävi ilmi, että kyseessä oli ollut mieleltään sairas nelikymppinen nainen!

Lue uhkailun seurauksista tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!