Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Eino Grön juhli ystävätärensä kanssa.

Tyylikäs pari! Naimisissa oleva Eino Grön Floridassa julkisesti yhdessä mystisen eläkeläisrouvan kanssa: nautiskelivat Jipun kirkkokonsertista – kuva!

Seiska paljasti pari viikkoa sitten laulaja Eino Grönin, 79, läheiset välit tummatukkaiseen, noin 70-vuotiaaseen suomalaisrouvaan. Eino myönsi Seiskalle ystävyytensä ja läheiset välinsä naisen kanssa.

Laulaja vietti joulun- ja uudenvuodenpyhät toisella kotiseudullaan Yhdysvaltain Floridassa. Rouva seurasi mukana.

– Eino ja rouva edustivat oikein tyylikkäinä uudenvuoden vastaanottajaisjuhlissa Lantanan Suomi Talolla. He istuivat vierekkäin illallispöydässä kuin pariskunta konsanaan, silminnäkijät kertovat.

Lue myös: Vaimo hoitokodissa! Eino Grön juhli Floridassa tapailemansa eläkeläisrouvan kanssa!

Amerikansuomalaisten nettimedia USAsuomeksi.net julkaisi heistä myös kuvan illallisella.

Jakoivat kirkonpenkin

Havaintoja tammikuun lopulla 80 vuotta täyttävän laulajalegendan kauniista seuralaisesta alkoi tulla viime syksynä.

Polkkatukkainen tummaverikkö oli Einon mukana syksyllä tämän luona Floridassa, jossa parin liikkeet herättivät alueella asuvien suomalaisten huomion.

Marraskuun lopulla rouva oli Einon mukana myös esimerkiksi Helsingin Temppeliaukion kirkossa pidetyssä Grönin joulukonsertissa.

– He ovat ilmeisesti perhetuttuja pidemmältä ajalta, Seiskalle vinkataan.

Eino ja tummatukkainen ystävätär juhlistivat uuttavuotta Suomi Talolla Floridan Lantanassa. Kuva on USAsuomeksi.net -sivustolta.
Eino ja tummatukkainen ystävätär juhlistivat uuttavuotta Suomi Talolla Floridan Lantanassa. Kuva on USAsuomeksi.net -sivustolta.

 

Lue myös: Eino Grön ja tumma ex-opettaja herättivät suomalaisten huomion Floridassa: ”Liikkuivat kuin pariskunta” – kuva!

Viime viikolla Eino ja rouva nähtiin myös kirkossa yhdessä. He osallistuivat laulaja Meri-Tuuli Elorinteen eli Jipun pitämään yhteiskristilliseen konserttiin Lake Worthin luterilaisessa Kotikirkossa.

"Olen naimisissa"

Täksi viikoksi Eino Grön palasi jo Suomeen. Virkeä tähti esiintyi Viking Linen laivakeikoilla ja valmistautuu 31.1. vietettäviin 80-vuotisjuhliinsa.

Tasavuosiensa kunniaksi Grön kiertää juhlakonserteissa ympäri Suomen säestäjänään Riku Niemi Orchestra. Kiertue alkaa helmikuun lopulla Turusta ja päättyy toukokuussa äitienpäivänä Pelloon.

Lue myös: Tuoreet paparazzikuvat Eino Grönistä ja lohduttajarouvasta: ”Hän on tukihenkilöni” – katso!

Laulajalegendan pitkäaikainen ja rakas vaimo Marjatta, 80, on ollut runsaat kolme vuotta hoitokodissa pahenneiden lähimuistiongelmien takia.
Seiskalle Eino korostikin olevansa yhä naimisissa, vaikka hänellä onkin ”tukihenkilönään” auttavainen ystävätär.

– Velvollisuuteni on seistä Marjatan tukena, eikä minulla ole tarvetta suunnitella mitään muuta.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Seiskan arkisto ja Usasuomeksi.net

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!