Tyrmäävät kuvat! Sensuelleissa alusvaatteissa poseeraava Henna Peltonen paljastaa: Tämä tekee miehestä seksikkään!

Uutiset | 15.04.2020 17:04

Vares-elokuvista tuttuun näyttelijään Antti Reiniin yhdistetty fitness-kaunotar Henna Peltonen suostui vuosien tauon jälkeen sensuelleihin alusvaatekuviin. Hän kuitenkin ilmoitti jo ennen kuvauksia, ettei halua puhua suhde-elämästään lehtien sivuilla.

– Haluan pitää rakkauselämäni omana tietonani. Saan olla kuitenkin kiitollinen, että minulla on elämässäni paljon ihmisiä, joita rakastan, Henna vastaa suhdeuteluihin.

​ – Saan olla kiitollinen, että minulla on elämässäni paljon ihmisiä, joita rakastan, Henna vastaa rakkausuteluihin.– Saan olla kiitollinen, että minulla on elämässäni paljon ihmisiä, joita rakastan, Henna vastaa rakkausuteluihin. ​
​ – Saan olla kiitollinen, että minulla on elämässäni paljon ihmisiä, joita rakastan, Henna vastaa rakkausuteluihin.– Saan olla kiitollinen, että minulla on elämässäni paljon ihmisiä, joita rakastan, Henna vastaa rakkausuteluihin.

 

Lue myös: Salasuhde paljastui! Kohukaunotar Henna Peltonen ja näyttelijä Antti Reini viihtyvät yhdessä!

Rakkausasioiden sijaan Henna on valmis kertomaan suhteestaan julkisuuteen ja rahaan.

Mitä luulet muiden ihmisten ajattelevan sinusta, kun tapaat heidät ensimmäistä kertaa?

– Joidenkin käsitys perustuu median antamaan kuvaan, mutta toiset osaavat lukea ihmisiä ja tiedostavat, ettei julkisuus ole portti ihmisen todelliseen minään. Joskus perättömät lehtijutut ja kohut harmittavat, mutta olen opetellut ajattelemaan, että on tärkeintä, että lähimmät tietävät ja tuntevat minut.

Millaista on tutustua uusiin kumppaneihin, kun on itse julkisuuden henkilö?

– Julkisuus on tehnyt minusta varovaisemman tutustumisvaiheessa.

​ Hennan arki on kiireistä. – Minua työllistävät tanssikeikat ja Miss Eloweena -kilpailun järjestäminen.Hennan arki on kiireistä. – Minua työllistävät tanssikeikat ja Miss Eloweena -kilpailun järjestäminen.
​ Hennan arki on kiireistä. – Minua työllistävät tanssikeikat ja Miss Eloweena -kilpailun järjestäminen.Hennan arki on kiireistä. – Minua työllistävät tanssikeikat ja Miss Eloweena -kilpailun järjestäminen.

 

Lue myös: Salasuhde roihahti avannossa! Henna Peltonen ja Antti Reini bongattiin läheisissä väleissä!

Millaiset olisivat unelmiesi treffit?

– Unelmien treffeillä yhteinen kemia ja syvälliset keskustelut ovat vahvasti läsnä. Ympäristöllä ei ole väliä, vaan tärkeintä on yhteys ja tunne siitä, että molemmat haluavat ajan pysähtyvän.

Mikä tekee miehestä seksikkään?

– Itsevarmuus ja keskustelutaito.

 

Lue myös: Kohukaunotar Henna Peltonen seksikkäämpänä kuin koskaan – pikkutuhmat alusvaatekuvat!

Olen minimalisti

Mitä raha merkitsee sinulle?

– Pyrin kaikessa tekemisessäni onnellisuuden lisäämiseen, ja vaikka raha ei tuo onnea, se kuitenkin luo turvaa ja auttaa perusasioiden ylläpitämisessä. Olen itse minimalisti, enkä siedä turhaa kulutusta.

Olisitko mieluummin rikas vai kuuluisa?

– Näistä kahdesta valitsisin rikkauden, koska silloin voisin auttaa vähävaraisia ja apua tarvitsevia.

– Olen ollut vuosia mukana hyväntekeväisyystyössä. Lisäksi haluan Miss Eloweena -kilpailun järjestäjänä olla tekemässä missien kanssa hyvää. Viime vuonna kävimme muun muassa ilahduttamassa ihania vanhuksia palvelutalossa, tutustumassa Turun eläinsuojeluyhdistykseen sekä olimme mukana Älä kiusaa mua -kampanjassa.

– Olen hyvin anteeksiantava ihminen. Olen oppinut, että vihan kantaminen vahingoittaa eniten vihan kantajaa itseään.
– Olen hyvin anteeksiantava ihminen. Olen oppinut, että vihan kantaminen vahingoittaa eniten vihan kantajaa itseään.

 

Lue myös: Salarakkaana tunnettu Henna Peltonen ei kadu kohujulkisuutta, mutta: ”Siihen tosi-tv-ohjelmaan en olisi lähtenyt mukaan, jos olisin tiennyt…!”

Jos sinulla olisi ylimääräinen tonni tuhlattavaksi, mitä ostaisit?

– En tuhlaa rahaa itseeni, sillä tavaranpaljous vain ahdistaa minua.

– Tykkään hemmotella lapsiani ja lähimmäisiäni, joten käyttäisin ylimääräisen tonnin heihin.

​ Tampereella kahden lapsensa kanssa asuva Henna on esiintynyt julkisuudessa jo parikymmentä vuotta. – En mieti, tunnistavatko ihmiset minut, Henna kertoo. Tampereella kahden lapsensa kanssa asuva Henna on esiintynyt julkisuudessa jo parikymmentä vuotta. – En mieti, tunnistavatko ihmiset minut, Henna kertoo.
​ Tampereella kahden lapsensa kanssa asuva Henna on esiintynyt julkisuudessa jo parikymmentä vuotta. – En mieti, tunnistavatko ihmiset minut, Henna kertoo.

Herkkyys on lahja

Mikä on suurin heikkoutesi ja vahvuutesi?

– Olen aina ollut hieman kärsimätön luonne. Tämän piirteeni tunnistettuani olen alkanut opetella tietoista kärsivällisyyttä ja saanut tyyneyttä elämääni. Vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti tarkkasilmäisyys sekä päämäärätietoisuus, jonka myötä tähtään kaikilla elämän osa-alueilla rohkeasti eteenpäin. Jos päätän jotain, sen myös teen.

Lue myös: Huh, näin seksikkäänä Henna Peltonen esittelee fitnessin EM-kultaa voittanutta bikinikroppaansa uima-altaan reunalla - katso!

Milloin itkit viimeksi?

– Itken herkästi, sillä olen erityisherkkä ja liikutun helposti. Minusta herkkyys on lahja.

Mikä on suurin unelmasi, josta et ole tullut vielä maininneeksi kenellekään ääneen?

– Nuorena maalasin öljyväreillä, ja taide on lähellä sydäntäni. Olen innostunut maalaamisesta nyt uudestaan. Haluan vielä joskus pitää taidenäyttelyn.

Kuvat: Mainosstudio Sanna H

Meikki ja hiukset: Vilja Vuolle 

Vaatteet: Hersecret

Tiput: Anu Kuoppamäki

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Sanna Hellekoski
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!