Marika Fingerroos avautuu miesten lähentelystä.

Tyrmäävä ex-kohukaunotar! Marika Fingerroos, 40, avautuu pohjalaismiesten lähentelyistä: ”Jos meikäläisen hameen alle alkaa ilman lupaa työntää kättä...”

01.12.2019 08:17

Kesällä 2004 koko Suomi oppi tuntemaan Marika Kristiina Fingerroosin. Uskomattoman uhkealla ja luonteeltaan leikkisällä villikisalla oli niin härskiä vispilänkauppaa Tuurin kyläkauppiaan Vesa Keskisen kanssa, että lehdistö keksi lanseerata täysin uuden ja sittemmin kuolemattoman termin: salarakas.

Nykyisin povipommi pysyttelee sivummalla julkisuudesta. Seiska tapasi kaunottaren tämän kotikulmilla Vaasassa.

– Elän aika seesteistä perhe-elämää, olen onnellisesti avioliitossa ja minulla on kaksi reipasta poikaa, Marika selostaa Seiskalle.

Lue myös: Kohukaunotar Marika Fingerroos järkyttyi: Vainoaja uhkasi tappaa!

– Elämäni ei ole enää härdelliä. Keskityn lähinnä lapsiini eli perhearjen pyörittämiseen ja toiseen into- himooni esteratsastukseen.
<em>– Elämäni ei ole enää härdelliä. Keskityn lähinnä lapsiini eli perhearjen pyörittämiseen ja toiseen intohimooni esteratsastukseen.</em>

Kättä hameen alle?

Vaikka hurjimmista otsikoista on aikaa jo lähes 15 vuotta, Marika tunnistetaan edelleen. Hän huomaa sen varsinkin lähtiessään Vaasan tai Seinäjoen yöhön.

– Silloin jengi tunnistaa Marikaksi ja kyselee yhteiskuviin. Se tuntuu oikeastaan hauskalta, koska en ole ikinä pitänyt itseäni julkkiksena, Marika naurahtaa.

Lue myös: Järkyttynyt Marika Fingerroos vei tappouhkaukset poliisille – ”Sitten olikin aikamoinen yllätys, kun kävi ilmi…!”

– Oletan myös miesten jo tietävän, että olen naimisissa, mutta ilmeisesti olen väärässä, koska treffipyyntöjä satelee paljon. Ja jos meikäläisen hameen alle alkaa ilman lupaa työntää kättä, voi hyvinkin tulla nyrkki päin näköä!

Lue lisää Marikasta ja katso kaikki kuvat tuoreimmasta Seiskasta!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!