Tylypahka avautuu Universal Studioille - katso virtuaalikierros!

Uutiset | 02.02.2016 18:19

Kirjailija J.K. Rowlingin luoma Harry Potter -saaga herää henkiin Kalifornian Universal Studioilla tänä keväänä. The Wizarding World of Harry Potter -teemapuistoa on suunniteltu ja rakennettu viiden vuoden ajan ja avajaiset pidetään 7. huhtikuuta.

Sitä ennen velhojen Tylypahkaan voi tutustua Universal Studion nettisivuilla virtuaalikierroksen avulla.

Tylypahkan linnan lisäksi vierailla on mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa tutustumaan myös Tylyahoon ja sen salaisuuksiin.

 

 

Normaaliliput maksavat 70-90 euroa.

Vip-lipusta joutuu pulittamaan noin 300 euroa, jolla saa useita herkkuja, joista normaalilipun haltija voi vain uneksia.

Päivä aloitetaan Universal Studioiden Vip-loungesta, josta matka jatkuu yksityiskyydityksellä itse teemapuistoon. Matkalla pääset näkemään elokuvamaailman suurimpia ja hohdokkaimpia kulisseja sekä tutustumaan lempisarjojesi kuvauspaikkoihin aina Täydellisistä naisista useista elokuvista tuttuihin New Yorkin katuihin.

Lounaan jälkeen alkaa matka kohti teemapuistoa. VIP-pakettilaisten ei tarvitse jonottaa laitteisiin tai esityksiin, ja esityksestä riippuen heillä saattaa olla mahdollisuus päästä tapaamaan näyttelijöitä.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!