Twerkkauksen superseksikäs Suomen mestari opettaa: Anna pyllyn hyllyä!

Uutiset | 10.06.2016 20:23

Twerkkauksen Suomen mestari Monserrat Villarroel piipahti perjantaina (10.6.) Seiskan toimituksessa opettamassa, miten twerkkaus-tanssi oikein onnistuu. Monserrat pitää tanssitunteja muun muassa kotikaupungissaan Vaasassa, mutta tulevaisuudessa hän käy opettamassa pepun pyöritystä myös muualla Suomessa.

- Vielä jonain päivänä twerkkausta pidetään myös tanssilajina. Twerkkaus on kohdannut samanlaista vastustamista kuin vuosia sitten esimerkiksi burleski tai tankotanssi, Monserrat selittää.

 

Kuva: Twerk SM

 

- Twerk-tanssissa on kyse tekniikasta. Pitää tehdä montaa asiaa samaan aikaan, mutta peppu pitää muistaa pitää rentona, Monserrat ohjeistaa.

Kilpailu järjestettiin Helsingissä toissa perjantaina. Toiselle sijalle ylsi Alexandra Pekanpalo ja kolmannelle sijalle Miia Kukkonen.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Kimmo Vehviläinen järkyttyi Kerttu Rissasen kohtelusta Selviytyjät Suomessa – vertasi teurastukseen: ”Kertun kohtelu on sitä luokkaa”

Juha Mieto asuu Petteri-poikansa kanssa saman katon alla: Olen erinomainen isä!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!