Uutiset
Katso kuva!

Tv-tähti Claudia Eveltä järkyttävä kuvapostaus: "Minä 25-vuotiaana, lähisuhdeväkivallan uhrina"

31.07.2020 13:33

Iholla ja Julkkis Big Brother -tv-ohjelmistakin tuttu entinen selvännäkijä Claudia Eve, 52, otti osaa nyt laajasti esillä olleeseen Women Supporting Women -haasteeseen.

- Haaste hyväksytty. Kiitos monille. Tämän haasteen alkuperäinen tarkoitus on postata kuva itsestä ja tehdä näkyväksi se, että sukupuolittuneen lähisuhdeväkivallan uhriksi voi päätyä kuka vain turkkilaisista naisista, ja miksei myös kuka vain meistä. Suomi on naisille EU:n toiseksi väkivaltaisin maa, Claudia kirjoittaa kuvatekstissään.

Claudia Eve julkaisi julkisessa Facebook-profiilissaan puistattavan kuvan itsestään parinkymmenen vuoden takaa.

Minä kuvassa 25 vuotiaana. Lähisuhdeväkivallan uhrina.

Lue myös: Claudia Eve lopetti työt selvänäkijänä – ”Osa piti huijarina ja osa hulluna!”

Haasteen tarkoituksena on tukea kaikkia naisia - mutta erityisesti vaikeissa olosuhteissa eläviä henkilöitä. Women Supporting Women -haaste sai alkunsa Turkista, ja sen tarkoituksena on taistella naisten kohtaamaa väkivaltaa vastaan. Haasteeseen on osallistunut netissä jo useita miljoonia naisia ympäri maailman.

Lue myös: Yli 200 000 euron velat! Suurin pudottaja -tähti Claudia Eve taloustilanteestaan: Ensi vuonna pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä!

Avoliitto kukoistaa

Vaikka Claudian elämään on mahtunut rankkoja vaiheita, nyt yksityiselämässä pyyhkii hyvin. Claudian kahdeksasta lapsesta kaksi asuu vielä kotona. Lisäksi avoliitto Espanjasta neljä vuotta sitten löytyneen irlantilaismiehen kanssa kukoistaa. Avomies työskentelee Suomessa rakennusalalla.

- Olimme ensin etäsuhteessa, mutta nyt hän on asunut puolitoista vuotta Suomessa. Asumme täällä ainakin siihen asti, kunnes kaikki lapseni ovat täysi-ikäisiä. Mieheni haluaa kovasti oppia suomea ja aikoo mennä syksyllä kielikurssille, Eve kertoi kesällä Seiskalle.

Myös kolme lastenlasta rikastuttavat entisen selvänäkijän elämää. Yksi Claudian tyttäristä asuu Uudessa-Seelannissa, ja ikävä tytärtä sekä kaksivuotiasta lapsenlasta kohtaan on välillä kova.

- Siellä asti ei voi kovin usein käydä. Onneksi nykyään on skypet ja facetimet, joten näen lapsen leikkejä ja touhuja.

Lue myös: Tosi-tv-julkkis Claudia Eve haluaa eroon liikakiloistaan: Välttelen kohtaamisia painoni vuoksi!

Claudia osallistuu Suurin pudottajat -ohjelmaan:

 

 

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan toimitus ja Facebook
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!