fbq”Turrutin itseäni lääkkeillä” - Terminaattori Jucci Hellström avautuu tuskaa täynnä olleista Gladiaattorit-kuvauksista! | Seiska
Jucci loukkaantui Gladiaattorien kuvauksissa.

”Turrutin itseäni lääkkeillä” - Terminaattori Jucci Hellström avautuu tuskaa täynnä olleista Gladiaattorit-kuvauksista!

Uutiset | 27.12.2017 09:41

Viime viikolla ilmestyneessä Seiskassa Hunks-ryhmastä ja Gladiaattorit-ohjelmasta tuttu Jucci Hellström kertoi jouluperinteistään ja erostaan.

Lue lisää: Jestas, onpa Jucci-pukilla iso säkki ja sikspäkki: Suomen kuumin joulupukki riisui peiteasunsa Seiskalle – kuvat!

Lue lisää: Hunks-Jucci Hellström erosi The Voice of Finlandista tutusta kaunottaresta: ”Veronika halusi uusia kokemuksia!”

Joulun aika tarjoaa Juccille tilaisuuden paikkailla Gladiaattorit-ohjelman tuoksinassa kesällä tulleita ruhjeita. Lihaskimpun ylle kasautui tummia pilviä vain päivää ennen kuvauksia, kun hän loukkasi viimeistelyharjoituksissa takareitensä pahoin.

Lue myös: Auts, Hunks-Juccillekin kivulias vamma Gladiaattoreiden kuvauksissa – kuva!

– Lääkärit olisivat halunneet minun jättävän leikin kesken. Pysyin mukana, mutta jätin juoksuvoimaa vaativat yksilöjutut väliin ja keskityin vain muutamaan lajiin.

Juccin suoritukset Gladiaattoreissa rajoittuivat lopulta pyramidiin ja kouruun, eikä hän niissäkään välttynyt vastoinkäymisiltä. Takareisivamman päälle revähti vielä pohje ja sen jälkeen oikea ojentajalihas, mikä vaati leikkaushoitoa.

Jucci ei kuitenkaan menettänyt huumorintajuaan vaan hymähtelee asialle.

– Kaikennäköistä sitä pystyikin tekemään, vaikka oli ihan romuna. Minua teipattiin koko ajan, ja turrutin itseäni lääkkeillä.

Lue myös: Terminaattori-Jucci paljasti sairautensa: Edes läheisimmät ystäväni eivät tiedä tästä!

Loukkaantumisista huolimatta Jucci ei kadu Gladiaattoreihin lähtöä.

– Tavoitteeni oli saada potkua omaan treenaamiseen. Harjoittelu oli jäänyt vähemmälle, kun olin keskittynyt muiden valmentamiseen.

Keho on työkalu

Oma keho on ollut Juccille työkalu jo vuosia. Hän oli vuonna 2001 perustamassa tanssiryhmä Scandinavian Hunksia, mitä ennen hän oli kiertänyt Suomea Chippendales-ryhmän kanssa.

– Siihen liityin aikoinaan, sillä halusin näyttää ex-tyttöystävälle.

Jucci käy edelleen Hunks-keikoilla, milloin personal trainerin työt sallivat.

– Olen ryhmän maskotti, Jucci hörähtää.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!