Kaapo Kakko on pomminvarmasti tuleva NHL-miljonääri.

Turkulaisteini tekee NHL-historiaa?! Valtakunnan uusi kiekkosankari Kaapo Kakko matkalla kiekkomiljonääriksi!

16.05.2019 05:34

Vasta helmikuussa täysi-ikäiseksi tullut Kaapo Kakko on ottanut Leijonat ennennäkemättömällä tavalla reppuselkäänsä. Turkulaisteini tehtaili kahdessa ensimmäisessä MM-ottelussaan hurjat viisi maalia.

Kaapo ei ole ollut pelkästään Suomen vaan jopa koko MM-turnauksen johtavia pelaajia. Tällaista teinitalenttia ei ole nähty miesmuistiin.

Lue myös: Kaapo Kakko kertoi Seiskalle olevansa sinkku: Turussa on paljon kauniita naisia!

Yhtäkään suomalaista ei ole koskaan varattu ensimmäisenä NHL:ään, mutta Kaapolla on täydet mahdollisuudet kirjoittaa historiaa uusiksi.

Kisa ykkösvarauksesta on ollut pitkään Kaapon ja yhdysvaltalaisen Jack Hughesin välinen vääntö. Jackia pidettiin varmana ykkösenä, mutta nyt Kaapo on täräyttänyt tiskiin sellaiset MM-näytöt, että asetelma voi muuttua.

Lue myös: Kuva: NHL-seurat reagoivat välittömästi Kaapo Kakon ilmiömäiseen MM-debyyttiin – taistelu kesän ykkösvarauksesta sai huvittavia piirteitä

Kaapo on pomminvarmasti tuleva NHL-miljonääri. Jollei himeitä tapahdu, aluksi hänelle sorvattaneen kolmevuotinen tulokassopimus. Sen kokonaisansiot ovat vastaavilla talenteilla nousseet ”vain” noin 8,9 miljoonaan euroon bonuksista riippuen.

Ensidiilin jälkeen odottavat isot rahat, sillä parhaat NHL-tähdet tienaavat noin 10 miljoonaa euroa kaudelta.

Lue lisää kiekkokaukaloiden uudesta supertähdestä torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!