Uutiset
Vain Seiskassa!

Turkulaisnainen tykkäsi heti! Jethro Rostedt tuli vastaan Tinderissä – kiusaantunut Jeti rykii selitykset Seiskalle: ”Viestejä pukkaa ovista ja ikkunoista”

06.08.2020 20:04

Turkulaisella kiinteistöveijarilla Jethro Rostedtilla on tunnetusti monta rautaa tulessa. Tänään torstaina (6.8.) ilmestyneestä Seiskasta selviää väsymättömän kaupparatsun hankkineen itselleen 230 000 euroa maksaneen öky-Bentleyn.

Lue myös: Taas uusi luksusauto! Jethro Rostedt osti 230 000 euron öky-Bentleyn - lähettää heti terveiset finanssihai Wahlroosille: ”Omani on hienompi kuin Nallella!”

Käsintehtyä brittiläistä luksusautoa on hämmästelty tällä viikolla Turussa. Eivätkä äimistelyt ole jääneet pelkkään autoon.

– Selasin tässä yhtenä iltana Tinderiä, kun vastaan tuli tutunnäköinen kaveri. Mietin sitten, että ei saamari, sehän on Jethro Rostedt! Tykkäsin tietysti heti, eräs turkulaiskaunotar tunnustaa naurahtaen Seiskalle.

Siellä Jeti missä tapahtuu!

Jetihän se siinä!

Havainto on sikäli yllättävä, että Tinder on tunnetusti nettideittailun mobiilisovellus. Jeti taasen tiedetään perheelliseksi mieheksi, joten ei ihme, että Aurajoen rannalla on haisteltu palaneen käryä.

Kyseisellä kaunottarella ei ollut kuitenkaan lähettää kuvakaappausta sanojensa tueksi. Sellainen saatiin myöhemmin eräältä toiselta viehättävältä vinkkaajalta eteläisestä Suomesta: Jetin Tinder-profiili.

Kuvassa tosiaan komeilee Jethro, ja profiilissa miestä kuvataan muun muassa heteromieheksi. Asuinpaikaksi on ilmoitettu Turku, koulutukseksi Turun ammattikorkeakoulu ja työpaikaksi Aninkainen Kiinteistövälitys.

Lue myös: Jethro Rostedtin kahvilakäynti herätti närää Turussa – kiinteistökeisarilta salamannopea selitys tapahtuneeseen: "Ne olivat pystykaffet!"

Eräs eteläsuomalainen kaunotar hämmästyi, kun Jethro Rostedt tuli vastaan Tinderissä. KKuvakaappaus Jetin Tinder-profiilista.
Eräs eteläsuomalainen kaunotar hämmästyi, kun Jethro Rostedt tuli vastaan Tinderissä. Kuvakaappaus Jetin Tinder-profiilista.

”Kotiasiat kondiksessa”

Seiska alkoi selvittää asiaa tarkemmin. Käytännössä se tarkoitti soittoa Jetille.

Tervehdys, Jethro! Oletko asentanut Tinderin?

– Öhh… Joo… joo. Kyllä se pitää paikkansa. Sori, enempää en voi kommentoida.

Mutta olemme saaneet Tinderistäsi vinkkejä turkulaismammoilta. Kerro nyt vähän, mistä tässä on kyse?

– No sekin pitää paikkansa. Viestejä nimittäin pukkaa ovista ja ikkunoista! Mutta en nyt ihan oikeasti voi kommentoida tätä enempää.

Ymmärrät varmaan, että tämä herättää hieman kysymyksiä...?

– Kotiasiat on kondiksessa! Kaikki kunnossa, Jeti kuittaa.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus & lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!