Hyppää pääsisältöön
Turismi palaa arkeen Thaimaassa - baaritkin auki!

Turismi palaa arkeen Thaimaassa - baaritkin auki!

Aasian suurimmat matkamessut ovat parhaillaan käynnissä Singaporessa. Monien kiinnostus ITB-messuilla kohdistuu Thaimaan turismin tilanteeseen. Thaimaa nyrjähti viime viikolla raiteiltaan, kun thaimaalaisten suuresti arvostama kuningas Bhumibol menehtyi. Kuninkaan kuolema vaikuttaa vahvasti paikallisten arkeen, mutta mediassa on esitetty paljon ristiriitaistakin tietoa matkailijoille asetetuista rajoitteista.

Thaimaan turistiministeriön edustaja Nicholas Lim päivitti tilanteen Seiskalle.

- Turistit ovat luonnollisesti yhtä tervetulleita kuin ennenkin. Monet nähtävyydet ovat olleet suljettuna, mutta kaikista tunnetuinkin eli The Grand Palace Bangkokissa (yläkuvassa) avataan normaalisti huomenna perjantaina (21.10.). Turistien ei edellytetä pukeutuvan mustiin vaatteisiin, mutta erityisesti julkisilla paikoilla toivotaan asiallista ja kunnioittavaa pukeutumista, Lim sanoo.

 

 

Baaritkin auki

Myöskään huhut siitä, että Thaimaassa baarit olisivat kiinni ja alkoholin myynti kiellettyä, eivät pidä paikkaansa.

- Ravintolat saavat itse päättää aukiolostaan. Valtaosa toimii normaalisti. Jos haluaa ottaa oluen, se on ihan jokaisen oma asia ja täysin sallittua, Lim sanoo.

Esimerkiksi Phuketissa toimiva suomalaisomisteinen Seduction-yökerho avasi ovensa lyhyen suruajan jälkeen tiistaina (18.10.).

 

TEKSTI: JONI SOILA

 

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!