Armi Toivanen

Tuotantoyhtiö konkurssiin! Armi Toivasen tähdittämän tv-sarjan kuvaukset jäivät kesken: Meistä kukaan ei saanut koko liksaa!

19.08.2019 14:33

Näyttelijä Armi Toivasalla oli päärooli Kaamos-rikossasarjassa, jonka kuvaukset jäivät kesken tuotantoyhtiön ajauduttua konkurssiin.

- Tuotantoyhtiöltä loppuivat rahat kesken kuvausten! Se on todella valitettavaa ja hyvin poikkeuksellista. Ehdimme kuvata ulkokuvat, mutta sisäkuvauksia ei koskaan tehty. En osaa sanoa, olisinko valmis jatkamaan sarjan kuvauksia, Armi kertoi Seiskalle.

Hän ei halunnut kuitenkaan kommentoida, jäikö ilman palkkaa.

- Meillä on onneksi Suomessa palkkaturva, joka hoitaa asiat! Ei meistä kukaan saanut koko liksaa. Se on todella harmillista.  

Armi on tehnyt omien sanojen mukaan kameratöitä satunnaisesti.

- Pieniä rooleja on ollut! Kyllä etsivä töitä saa, mutta haluan tehdä viisaita valintoja! Minun urani on mennyt hyvin eri tavalla kuin ystäväni Krista Kososen, mutta totta kai minuakin kiinnostaa kansainväliset työt. En ole kuitenkaan tehnyt mitään kansainvälisen uran eteen, Armi kertoi.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Matti Matikainen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!