fbq
Uutiset
09.07.2018 07:13
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto
Paula Vesala lähti Samuli Edelmannin mukaan keikkamatkalle.
Tuore superpari Paula Vesala ja Samuli Edelmann lemmekkäinä yhteisellä keikkamatkalla: päätyivät samaan hotelliin - kuva!
Uutiset
09.07.2018 07:13
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Juhamatti Nieminen ja Seiskan arkisto

Laulajatähdet Samuli Edelmann, 49, ja Paula Vesala, 36, herättivät toissa viikolla huomiota Helsingin Punavuoressa, kun he vaihtoivat intohimoisen suudelman keskellä katua ohikulkijoista välittämättä.

Samalla paljastui, että suomalaisilla laulajatähtien välille on syttynyt kiihkeä romanssi.

Lue myös: Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Romanssihuhut saivat lisää pontta toissa perjantaina, kun Paula matkusti Samulin mukana Seinäjoelle tämän keikalle Provinssirockiin. Paula yllätti festarikävijät nousemalla lavalle Antti Tuiskun keikan aikana, mutta Samulin esiintymistä hän tyytyi seuraamaan katsomon yläriviltä piilossa uteliaiden katseilta.

Lue myös: Saiko Paula Vesalan ja Samuli Edelmannin superromanssi alkunsa jo Vain elämäässä? Lauloivat kuvauksissa yhdessä herkän rakkauslaulun – kuvat ja video!

Keikan aikana Paula eli voimakkaasti Samulin laulujen mukana. Myöhäisillan keikan jälkeen kaksikko hurautti Samulin autolla festarialueelta Seinäjoen keskustaan, missä he majoittautuivat hotelli Vaakunassa. Edellisyön pari oli Seiskan tietojen mukaan viettänyt Tampereella hotelli Ilveksessä.

Lue lisää: Mitä kävi Paula Vesalan suhteelle Tuntematon sotilas -tähden kanssa? Viettää nyt yhteisiä öitä Samuli Edelmannin kanssa - kuvat! 

Kaksikko jäi Samulin Provinssi-keikan jälkeen yöksi Seinäjoelle hotelli Vaakunaan.
Kaksikko jäi Samulin Provinssi-keikan jälkeen yöksi Seinäjoelle hotelli Vaakunaan.

Lue myös: Salasuhde Paula Vesalaan syttyi – Samuli Edelmannilla takanaan tuore avioero liki 20 vuoden liiton jälkeen!

Lue lisää Samulin ja Paulan kohuromanssista ja katso suhteen paljastaneet paparazzikuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »