Uutiset

Tuomittu pedofiilirokkari uskoo olevansa itse uhri!

10.02.2014 17:29

Kaikkiaan 35 vuoden tuomion muun muassa vauvan raiskauksen yrityksestä saanut laulaja Ian Watkins uskoo, että hänet on tuomittu väärin perustein. 3,5 miljoonaa levyä myyneen Lostprophets-yhtyeen entinen laulaja on anonut mahdollisuutta valittaa tuomiostaan.

Daily Mirror on haastatellut rokkarin ex-tyttöystävää Jo Mjadzelicia, jonka mukaan Watkins pitää itseään tapauksessa uhrina.

- Luulen, että omassa mielessään hän kokee epäoikeudenmukaiseksi sen, että kaksi hänen kanssaan tuomittua naista saivat lyhyemmät tuomiot kuin hän, Mjadzelic arvioi Mirrorille.

Kaksi Watkinsia avustanutta ja hänelle lapsiaan tarjonnutta naista tuomittiin rokkarin kanssa samassa oikeudenkäynnissä. Naisista toinen sai 14 vuotta vankeutta, toinen 17 vuotta.

 

Watkinsin ex-tyttöystävä Jo Mjadzelic.

 

Omaisuutensa tuhlannut Watkins käyttää valtion maksamaa oikeusapua.

- Minua ei yllätä, että hän maksaa oikeudenkäyntimaksunsa valtion oikeusavulla - mutta lasku jää kansalaisten maksettavaksi. Se on vain niin häpeämätöntä - se vain osoittaa, ettei hän häpeä lainkaan sitä, mitä hän on tehnyt. Ilmeisesti hän todella uskoo, että on hyväksyttävää pyytää muutosta tuomioon, jonka hän sai itse myöntämästään teosta, Mjadzelic päivittelee Mirrorille.

Muun muassa kahdesta vauvan raiskauksesta, salaliitosta liittyen toisen lapsen raiskaukseen ja seksuaalisesta väkivallasta syytettynä ollut Watkins myönsi oikeudessa syyllisyytensä kahteen vauvan raiskauksen yritykseen ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

 

Watkins myönsi oikeudenkäynnissä muun muassa 11-kuukautisen poikavauvan raiskauksen yrityksen.

 

Watkins siirrettiin taannoin Wakefieldin vankilasta Long Lartiniin. Virallinen syy oli se, että se tekee hänen sairaan äitinsä vierailut helpommiksi. Monet epäilevät Watkinsin päässeen kuitenkin kuin koira veräjästä, sillä Britannian pahimpia rikollisia majoittavalla Wakefieldilla on niin huono maine, että sitä kutsutaan "lempinimellä" Monster Mansion (Hirviöiden hotelli).

 

Vankilassa vähintään 20 vuotta?

Watkins tuomittiin 18. joulukuuta 2013 vankeuteen 29 vuodeksi, minkä lisäksi hän sai kuuden vuoden lisätuomion. Kaikkiaan mies toimitettiin kiven sisään siis 35 vuodeksi. Tuomio lasketaan Isossa-Britanniassa kuitenkin siten, että Watkinsin on istuttava kaksi kolmasosaa varsinaisesta 29 vuoden tuomiostaan ennen mahdollisuutta ehdonalaiseen.

Lisätuomio tuli ilmeisesti siitä, että Watkins koetaan erityisen vaaralliseksi yhteiskunnalle.

- Olet erittäin manipuloiva. Olet saalistaja. Olet vaarallinen. Yhteiskunta, etenkin nuoret naiset ja lapset, tarvitsevat suojelua sinulta, tuomari totesi oikeudenkäynnissä Daily Mirrorin mukaan.

Muun muassa kahdesta vauvan raiskauksesta, salaliitosta liittyen toisen lapsen raiskaukseen ja seksuaalisesta väkivallasta syytettynä ollut Watkins myönsi oikeudessa syyllisyytensä kahteen vauvan raiskauksen yritykseen ja lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

 

KATSO MYÖS:

Pedofiilirokkarin isäpuoli: Haluaisin vetää häntä nekkuun!

 

Sairasta: fani kunnioitti pedofiilirokkaria tatuoinnilla - kuva!

Juuri nyt: pedofiilirokkari Ian Watkins tuomittiin!

Pedofiilirokkari takoo kohusta ison tilin!

Pedofiilirokkari halusi isäksi voidakseen raiskata vauvansa!

Rock-tähti oikeudessa - syytetään vauvan raiskauksesta

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!