Martina ja Stefan

Tunteet kuumenivat Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin lemmenlomalla – Martina otti ”totaalinollauksen”!

Uutiset | 09.09.2017 10:01

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 35, on ollut otsikoissa kesän aikana runsaasti. Martina heilasteli alkukesästä Gladiaattorit-ohjelman kuvausten jälkeen ex-kiekkoilija Hannes Hyvösen kanssa, mutta romanssi sammui hiljalleen. Heinäkuun alussa otsikot lauloivat taas, kun Martina otti rajusti yhteen fitnesskaunotar Sofia Belórfin kanssa konsertissa.

Viiltävä kommentti

Martina ja hänen on-off-rakkaansa Stefan Therman viettivät viime viikon lemmenlomalla Espanjan Ibizalla niin rentoutuen kuin myös bailaten yöelämässä. Stefan kertoi Facebook-päivityksessään, että he kävivät ranskalaisen dj:n Martin Solveigin konsertissa. Martina kirjoitti ironiseen sävyyn kommentin miehensä päivitykseen.

- Yritän olla vetämättä ketään maksullista turpaan, Martina kirjoitti silmiään peittelevän apina-emojin kerta.

Rivien välistä voi näyttää siltä, että Martinan kommentti saattaisi olla sivallus hänen heinäkuiseen rähinäänsä kanadalaisen The Weekndin konsertissa, jonka aikana Martina äityi käsirysyyn Sofian kanssa.

Treenasivat aamuisin

Martina kirjoitti Idealistan blogiinsa, että pariskunta heräsi lähes joka aamu treenaamaan, mutta että muistivat myös nauttia paikan yöelämästä.

- Ulkomailla on suorastaan ihanaa välillä tehdä totaali nollaus ilman stressiä tai muita murheita. Mennä täysin fiiliksen mukaan, seikkailla ja hankkia yhteisiä unohtumattomia kokemuksia. Sanon, että parisuhdeterapiaa parhaimmillaan. Oman miehen kanssa voi olla ihan sairaan hauskaa, Martina kirjoittaa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:MVPHOTOS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!