Hyppää pääsisältöön
Asko ja Mari Tenhula tekivät häämatkansa Turkkiin.

”Tunnin jälkeen annoin autoni lainaan” – Unelmahäät-kohuparin Askon ja Marin välille syntyi luottamus heti!

Hääkellot soivat Mari ja Asko Tenhulalle viime kesänä. Juhlat ja niihin valmistautuminen nähtiin TV5:llä Unelmahäät-tosi-tv-sarjassa.

Lue myös: Kulkukoiria pimeällä kujalla! Unelmahäät-kohupari Asko ja Mari lemmenlomalla Turkissa – ”En ole ennen nähnyt palmuja!”

Pari oli seurustellut sitä ennen jo puolitoista vuotta. Jo kaksi viikkoa Mariin tutustumisen jälkeen Asko kosi. Niin vahvasti hän tunsi Marin olevan hänen elämänsä rakkaus.

– Kaikki lähti siitä katseesta, siitä miten hän katsoi minua. Tunnin tapaamisen jälkeen annoin hänelle jo autonikin lainaan. Luottamus syntyi heti, Asko kertoo.

Seiska vei pariskunnan häämatkalle Turkin Alanyaan.

Rakastavaisten häämatkaan ei kuulunut alkoholi, sillä he haluavat nauttia toisistaan täysin rinnoin. – Emme ylipäätään juo paljoa. Minulle riittää kori kaljaa koko vuodeksi, Asko sanoo.
Rakastavaisten häämatkaan ei kuulunut alkoholi, sillä he haluavat nauttia toisistaan täysin rinnoin. – Emme ylipäätään juo paljoa. Minulle riittää kori kaljaa koko vuodeksi, Asko sanoo.

 

Lue myös: Oho! Unelmahäät-Asko laihdutti 25 kiloa – näin hän siinä onnistui!

Korvia punottaa

Pariskuntaa yhdistää maailmankatsomuksen lisäksi myös ronski huumori, joka toi heidät otsikoihin Unelmahäät-jakson päätteeksi. Kielenkäyttö ei ollut aivan pikkulasten kuultavaa.

Lue myös: Auts! Unelmahäät-ohjelman Asko löi itseään kirveellä polveen – ”Ei tuntunut missään!”

Häämatkan aikana Seiskan reportterinkin kaiken kuulleita korvia välillä kuumottaa. Turkin-loma kuluu nauraessa, sillä tämän pariskunnan huumori on viety omalle tasolleen.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Oner San

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!