Uutiset

”Tunnen myötätuntoa Sofia Belórfia kohtaan” – Johanna Tukiaiselta yllättävä ulostulo: ”Minäkin sain kuraa niskaani suomalaisen kateuden takia!”

13.08.2019 14:03

Viimeisen reilun kuukauden ajan fitness-kaunotar Sofia Belórf on ollut ehkä eniten otsikoissa ollut suomalaisjulkkis sen jälkeen, kun hänet ja hänen avopuolisonsa Niko Ranta-aho pidätettiin Suomessa törkeistä rikoksista epäiltyinä.

Sofia ja Niko määrättiin tutkintavankeuteen, josta Sofia vapautui parisen viikkoa sitten, mutta Niko istuu yhä Pasilan poliisivankilassa.

Sofian rikosepäily lieveni tuottamukselliseen rahanpesuun, mutta Nikoa epäillään yhä törkeästä huumausainerikoksesta sekä törkeästä dopingrikoksesta.

Suomalainen kateus

Koko Suomen kohublondi Johanna Tukiainen, 41, kertoo huomanneensa otsikot, jotka koskivat luksuselämää viettäneen Sofian vangitsemista. Johanna itse on ollut aiemmin otsikoissa jouduttuaan poliisin kanssa tekemisiin.

Hän päätyi myös käräjille useita kertoja. 

– Ensimmäinen ajatukseni oli, että kyseessä on suomalainen kateus. Tunnen myötätuntoa Sofiaa kohtaan. Olen oppinut julkisuudesta, että olimme siskoni kanssa liian avoimia, kun kerroimme matkoistamme ja kaikesta ihanasta. Saimme paljon kuraa niskaan kateuden takia. Sofian luksuselämä on varmasti myös herättänyt kateutta, Johanna arvelee.

Johanna Tukiainen
- Tunnen myötätuntoa Sofia Belórfia kohtaan, Johanna sanoo.

Uskoontulo on ollut Johannan elämän käännekohta.

– Se ei kuitenkaan tarkoita, ettei ihminen enää tekisi virheitä tai että hänestä tulisi synnitön.

Osa-aikaiseksi hoitajaksi

Johanna ei halua enää puhua menneistä, vaan suuntaa huomionsa nykyisyyteen ja tulevaan. Hän kertoo olevansa uudesti syntynyt kristitty.

– Haluaisin saada osa-aikaista työtä, ja olen pohtinut hoito-alaa, koska olen opiskellut ammattikorkeakoulussa sosionomi-diakonialinjalla ja työskennellyt hoitokodeissa. Olen puhelias, ja uskon, että olisin hyvä hoitaja, Johanna kertoo.

Johanna Tukiainen

Teksti:Mia Jussinniemi
Kuvat:Mia Jussinniemi & Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!