Ernest Lawson

Tulotaso nousussa! Putous-tähti Ernest Lawson kurvailee öky-Skodalla – kuva!

04.04.2020 18:03

Talent-tuomari Ernest Lawsonilla on ollut viime vuosina tulotaso nousussa muun muassa Putous-tähteyden myötä.

– Ernest hankki itselleen tuliterän lähes 40 000 euron arvoisen Skoda Kodiaq -maasturin. Heppoja Lawsonin bensakoneesta irtoaa 160, kanssa-autoilijat kehuvat.

Lue myös: Söpöysvaroitus! Ernest Lawson ihastuttaa tyttärensä kanssa yhteiskuvassa!

Ernest Lawsonin auto.

Moderni ökytalo

Auton lisäksi Ernest on panostanut asumiseen. Viime syyskuussa Seiska kertoi näyttelijän muuttaneen perheensä kanssa vastavalmistuneeseen omakotitaloon. Espoossa sijaitsevassa kaksikerroksisessa kodissa on panostettu viihtyvyyteen ja turvallisuuteen.

Talossa on turvajärjestelmä, joka suojaa kotia murroilta ja tulipalolta. Arjen viihtyvyyttä lisää lämmittimellä varustettu lasitettu terassi.

Asunnon kruunaa oma suojaisa piha.

Asiantuntijan mukaan Ernestin asunnon arvo on noin 750 000 – 900 000 euroa.

Lue lisää: Kuva! Tällainen on Putous-tähti Ernest Lawsonin uusi koti – modernin ökytalon arvo jopa 900 000 €!

Ernest Lawsonin talo.

Opettajasta näyttelijäksi

Ernest tuli suuren yleisön tietoisuuteen suositusta Putous-sketsisarjasta. Putouksen ohella hänet on nähty Talent-tuomaroinnin lisäksi muun muassa Huuma-ohjelmassa.

Kasvatustieteen maisterin tutkinnon suorittanut Ernest on toiminut myös opettajana. Hän meni naimisiin vuonna 2015, ja pari sai esikoislapsen joulukuussa 2017.

Lue myös: Putous-näyttelijä Ernest Lawson tuli alalle silloin, kun villit ajat olivat ohitse: ”Jallushotti on vaihtunut vihersmoothieen”

Toissa syksyisessä Seiskan haastattelussa Ernest kertoi tulleensa viihdealalle silloin, kun niin sanotut villit ajat olivat ohitse ja näyttelijäpiireihin oli iskenyt jonkin sortin terveysbuumi. Aiemmin kuvausten puoliväliä juhlittiin Jaloviinalla, nykyään terveellisemmällä vaihtoehdolla.

– Nykyisin kuvauksissa otetaan alkoholin sijaan vihersmoothieshotit. En ole varmaan koskaan pitänyt edes jallupulloa kädessäni, Ernest kertoi.

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto ja lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!