Tulot romahtavat!? River Viiperin pahoinpitelykohulla yllättävän raju seuraus!

Uutiset | 23.05.2020 11:01

Suomalais-espanjalainen julkkismalli River Viiperi on menettänyt lähes 40 000 Instagram-seuraajaa, kun kohu häneen kohdistuvasta espanjalaisen tyttöystävänsä Jessica Goicoechean pahoinpitelyepäilystä tuli julki.

Kohua Suomeen äitinsä luo paennut River menetti viime viikolla Trackalytics-sivuston mukaan jopa yli tuhat seuraajaa päivässä! Muutokset ovat merkittäviä, sillä monen somejulkkiksen tulot riippuvat seuraajamäärästä.

Lue myös: Raju video julki! Barcelonassa pahoinpitelystä epäilty suomalaissukuinen River Viiperi, 28, raivoaa silmittömästi ja uhkailee väkivallalla mallikaunotarta: ”Sä putoat lattiaan, ja siihen sä myös jäät!”

Piilopirtti Suomessa

Vuosikausia näyttäviä mallintöitä tunnetuille muotimerkeille tehnyt River on tottunut luksuselämään. Siitä hän pääsi nauttimaan varsinkin seurustellessaan yhdysvaltalaisen ökyhotelliperijättären Paris Hiltonin kanssa 2012–2014.

Asiat olivat mallillaan myös Barcelonassa, jonka ydinkeskustassa River asui tyttöystävänsä Jessican kanssa. Espanjalaismedian mukaan eroamaisillaan ollut mallipariskunta majoittui hulppeassa vuokralukaalissa La Ramblan kävelykadun varrella.

Pahoinpitelykohun ja Suomeen pakenemisen myötä olosuhteet ovat nyt täysin erilaiset. Nimellisessä koronakaranteenissa kärvistelevä River joutuu asumaan huomattavasti vaatimattomammin Riitta-äitinsä luona.

River piileskelee 1990-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa äitinsä luona.
River piileskelee 1990-luvun alussa rakennetussa omakotitalossa äitinsä luona.

 

Lue lisää: Tässä on River Viiperin piilopirtti! Pahoinpitelystä epäilty kohumalli asuu Riitta-äitinsä luona Espoon perukoilla!

Jahtasi paparazzia

River ilmestyi muutama viikko sitten tumman kaunottaren kanssa Espoon Bodom-järven liikuntapaikalle jumppaamaan.

Silminnäkijät aprikoivat, että mallikomistus olisi löytänyt uuden tyttöystävän, mutta daami paljastui Riverin Luna-siskoksi.

Ulkotreenipaikalta lähtiessään River äkkäsi paparazzin kuvaavan heitä. Hän lähti juoksemaan paparazzia kohti, joka päätti nostaa kytkintä, sillä kamppailulajeja harrastavalla Riverillä on tunnetusti hieman tulinen temperamentti.

River ja Luna äkkäsivät paparazzin. Pian kuvan ottamisen jälkeen temperamenttinen River säntäsi valokuvaajan perään.
River ja Luna äkkäsivät paparazzin. Pian kuvan ottamisen jälkeen temperamenttinen River säntäsi valokuvaajan perään.

 

Lue lisää: Räppärikaunottaren kanssa treenannut River Viiperi äkkäsi paparazzin – kohumalli jahtasi kuvaajaa!

Lue lisää Kääk-juoruja tuoreimmasta Seiskasta!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!