fbq
Uutiset
12.09.2016 13:44
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tukholmaan menossa? Näissä ravintoloissa kelpaa herkutella!
Tukholmaan menossa? Näissä ravintoloissa kelpaa herkutella!
Uutiset
12.09.2016 13:44
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Suomalaisten suosikkimatkakohteesta Tukholmasta löytyy monipuoliset shoppailumahdollisuudet, mutta kaupunki on myös täynnä hyviä ravintoloita.

 

Täällä syöt herroiksi

Jos haluat nauttia hyvän lounaan Tukholman kerman ja univormupukuisten tarjoilijoiden ympäröimänä, ravintola on Sturehof.

Sturehofissa saa hummereita, kalaa, ostereita, salaatteja, mutta myös ruotsalaisia lihapullia ja perunamuusia höystettynä puolukoilla ja etikkakurkuilla.

Ravintola on monien ruotsalaisjulkkisten suosikki, kuten myös prinsessa Madeleinen ja Chris O'Neillin. Hintataso on melko korkea, mutta paikka tarjoaa hyvän ruuan lisäksi mukavan tunnelman ja erinomaisen palvelun. Monet kansainväliset tähdet ja artistit piipahtavat myös Sturehofissa vieraillessaan kaupungissa.

 

Sturehof löytyy osoitteesta Stureplan 2.

 

Paikallinen Hotelli Kämp

Tukholman Grand Hôtelia pidetään yhtenä kaupungin ylelllisimmistä hotelleista. Se on lähes kaikkien Tukholmassa vierailevien suuren luokan tähtien valinta. Grand Hôtel toimii myös näyttämönä useille Ruotsin kuningasperheen isännöimille tilaisuuksille, kuten vuosittaiselle Polar Music Prize -gaalalle.

Viiden tähden Grand Hôtelissa voi ruokailla, hörppiä kahvit, nauttia iltapäiväteet tai siemailla drinkit. Hintataso on huippuhotellin mukainen. Hotellin ala-aulassa olevalta sisäterassilta on upeat näkymät merelle ja kuninkaanlinnaan.

 

Grand Hôtel sijaitsee osoitteessa Södra Blasieholmshamnen 8.

 

Suosikkiravintola meren äärellä

Ravintola Strandvägen 1 on nimensä mukaisesti osoitteessa Strandvägen 1. Tästä ravintolasta on myös upeat näkymät merelle ja paikka vilisee tyylikkäitä ihmisiä nauttimassa ruokaa ja juomaa.

Hintataso on korkea. Kuohuviinilasi maksaa noin 15 euroa.

 

Ravintola Strandvägen 1:ssä on myös suosittu terassi.

 

Paikallinen klassikkoravintola

Tukholman ravintolakuuluisuuden, Sturehofin, sisarravintola on Riche, joka on osoitteessa Birger Jarlsgatan 4. Ravintola on klassikko, sijainti loistava ja paikka vilisee väkeä. Pöytävaraus on suositeltavaa.

 

 

Jos lompakko painaa

Tukholmasta löytyy paljon ruokaelämyksiä, mutta lisäksi lähes kaikenkattavat shoppailumahdollisuudet. Jos lompakko painaa raskaasti tai haluat tehdä ikkunaostoksia, Birger Jarlsgatanilta löytyy lukuisten vaatekauppojen lisäksi myös luksusmerkkien Chanelin ja Mulberryn uudet liikkeet.

 

 

TEKSTI JA KUVAT PIA LINDROOS

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »