Tuija Pehkonen päättyneestä suhteestaan: Olen romahtanut eron jälkeen niin pohjalle, etten ole päässyt sängystä ylös!

Uutiset | 11.04.2017 17:30

Tanssii Tuijan kanssa -ohjelmaa juontava tv- ja radiojuontaja Tuija Pehkonen yrittää ymmärtää uudessa blogipäivityksessään Sekaisin Lovesta -kirjan kirjoittaneen rakkausasiantuntijan ja lääkärin Emilia Vuorisalmen avulla, miksi rakkaus satuttaa.

Tuija on kokenut rakastuneena tunteita laidasta laitaan.

- Olen romahtanut eron jälkeen niin pohjalle, etten ole meinannut päästä sängystä ylös. Koko maailma on tuntunut merkityksettömältä. Olen terapioinut, ulvonut öitä ja päiviä. Silmät turvonneena olen miettinyt, miten voin tai jaksan ylipäätään lähteä ihmisten ilmoille. Olen soittanut sata kertaa ystävilleni ja puinut samat asiat läpi: ”Miksi, miksi, miksi?” Tuija kirjoittaa blogissaan.

Tuija paljastaa myös menneensä rakastuneena asioiden edelle. Hän on suunnitellut ennen aikoja uuden askeleen ottamista suhteessa.

- Olen mennyt asioiden edelle, suunnitellut häitä, kihlausta, perhettä, rakentanut siltoja maailman ääriin. Niitä siltoja on horjutettu, niitä on romahdellut, niitä on rakennettu uudestaan hyvällä ja huonolla menestyksellä. Ainakin voi sanoa, että on yritetty enemmän kuin tarpeeksi.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!