Niko Saarinen

Treffi-illoista nauttiva Niko Saarinen hehkuttaa Seiskalle uutta rakkauttaan: ”Tunnen itseni kokonaiseksi!”

Uutiset | 14.02.2021 13:04

Tosi-tv-tähti Niko Saarinen, 34, paljasti perjantaina (12.2.) Nikotellen -podcastissaan seurustelevansa.

Seiska tavoitti somepersoonan kommentoimaan tuoretta parisuhdettaan.

- On tosi hassu fiilis olla suhteessa pitkän ajan jälkeen. Jotenkin vuosien saatossa olen ajatellut, että mitä jos minulle ei olekaan sitä toista osapuolta.

- Onneksi oli, koska jotenkin minusta tuntuu, että tämä oli se elämän osa-alue, joka multa puuttui, ja jota niin hurjasti halusin. Kornia ehkä sanoa, että sitä tuntee itsensä kokonaiseksi nyt, Niko kertoo Seiskalle.

TINDER-TILIT POISTETTIIN

Niko kertoo tavanneensa nykyisen heilansa deittisovellus Tinderin kautta. Seurustelusuhde alkoi tammikuun aikana, kun Nikon ystävä ja kämppis Jenna Mäkikyrö oli Ex on the Beach Suomi -sarjan kuvauksissa.

- Jotenkin sen vaan tietää, kun kolahtaa, niin muutaman kerran jälkeen me sitten poistimme poistimme deittisovellukset puhelimista. 

- Kaikki meni omalla painollaan, ja Jennan ollessa poissa aloimme tapailemaan aika aktiivisesti ja näimme jopa päivittäin. 

Lue myös: Jenna Mäkikyrö apuun! Niko Saarinen paljastaa: Elän jatkuvan kriisin keskellä – näin tosi-tv-tähti selvisi Seiskan haasteesta

Somevaikuttaja on pohtinut sinkkuelämää Nikotellen-podcastissaan jo lähes sadan jakson verran. Kokemuksen ja kuulemansa perusteella Niko uskoo, että suhteen 10 ensimmäistä viikkoa ovat kriittisiä.

- Koitetaan siis löytää joka päivästä joku syy juhlaan, ja syy syödä ulkona. Eli treffi-iltoja on paljon ja se on kiva homma se!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen)

RAKKAUDENTUNNUSTUKSET LAUSUTTU

Pariskunta on jo sanonut rakastavansa toisiaan.

- No r-sana on sanottu. Minusta on tuntunut, että se on tullut suusta aivan luonnostaan.

Lue myös: Kääk! Niko Saarinen pyllähti kulkuset ja peppu paljaana lumeen - kuvat!

Niko kertoo huumorintajun olevan tärkeä ominaisuus miehessä.

- Meidän huumorimme kohtaavat pelottavan hyvin. Lisäksi plussaa oli se, että hän tutustui minuun ihminen ihmisenä, eikä tehnyt päätelmiään julkisuuskuvani perusteella, mikä ehkä on monesti ollut jarruna muiden kanssa. 

ODOTTI OIKEAA HETKEÄ

Pikkulinnut olivat viserrelleet Seiskalle jo aiemmin Nikon seurustelusta, mutta tuolloin hän ei vielä ollut halukas avaamaan parisuhdestatustaan. Tähti ei myöskään kieltänyt seurustelevansa. Nyt hän on valmis kertomaan syyn viivyttelyyn.

- Miesystäväni ei tule julkisuuteen, ja sen vuoksi myös halusimme hetken olla ilman sitä niin sanottua tiedottamista, että olemme parisuhteessa.

- Toki kun podcastimme käsittelee sinkkuutta, parisuhteita ja muita vastaavanlaisia teemoja, niin oli selvää, että suhteeni tulee julki jossain kohtaa. Mutta pallottelimme toisen osapuolen kanssa hetken sitä, millä tavalla ja missä määrin asiasta kerrotaan, Niko summaa.

Lue myös: Hurja tulos! Niko Saarinen yllätti paisuneella palkkapussillaan - olisitko arvannut?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikoSaarinen (@nikosaarinen)

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!