Hyppää pääsisältöön
hjallis harkimo ja juha sipilä

Totuus Hjallis Harkimon ja Juha Sipilän hämmentävästä saunajupakasta: Täällä kaksikko löylytteli!

Liikemies Hjallis Harkimon Suoraan sanottuna -kirjasta nousi hämmentävä saunajupakka, jota on puitu tänään (12.9.) Iltalehdessä ja Ilta-Sanomissa.

Lue myös: Hjallis Harkimo avautuu rankasta ”yksinhuoltajakesästään” uutuuskirjassaan: Pojille piti tehdä ruoat ja viedä urheiluharrastuksiin, pestä pyykit ja niin edelleen – kyllä te tiedätte!

Hjallis kertoo uutuuskirjassaan, että hän on saunonut pääministeri Juha Sipilän kanssa. Löylyissä kansanedustaja ja liikemies oli kertonut Sipilälle, että on kiinnostunut Veikkauksen hallituksen jäsenyydestä. Keskusteluun nousi, että missä kaksikko on saunonut, sillä heillä tuntui olevan asiasta hieman erilainen käsitys. Sipilä kertoi, että Hjallis ei ole koskaan saunonut hänen kotonaan.

Seiskan selvityksen mukaan on totta, että kaksikko ei löylytellyt Sipilän siviilikodissa.

- Hjallis ja Sipilä saunoivat pääministerin virka-asunnossa Kesärannassa Helsingissä. Totta siis on, että Hjallis ei ole saunonut Sipilän kotona. Toisaalta ei hän tainnut niin edes väittää. Hämmentävää pilkun viilaamista, Seiskalle kuiskitaan eduskunnasta.

Lue myös: Hjallis Harkimo paljastaa uutuuskirjassaan – sai kokoomuspomolta rajun viestin: ”Rukoilen, ettet elä enää seuraaviin vaaleihin!”


Teksti:
Heli Karonen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!