Tosi-tv-tähti raivostui! Janita Lukkarinen syyttäjän perumasta liikennerikossyytteestä: ”Ei alunperinkään ollut mitään perää!”

Uutiset | 04.05.2020 07:48

Seiska uutisoi toissa viikolla, että saattohoidossa olevaa Janita Lukkarista, 26, vastaan on nostettu syyte törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös: Syöpäsairas Janita Lukkarinen joutuu käräjille liikennerikoksesta epäiltynä - kiistää Seiskalle saaneensa syytteen!

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa vireillä olleessa tapauksessa oli mukana myös toinen henkilö. Janita kiisti syytteen paikkansa pitävyyden Seiskalle. Myös syyttäjä tuli samaan tulokseen, sillä hän perui Janitaa vastaan nostetun kanteen 21. huhtikuuta. Syyttäjä perusteli päätöstä sillä, että tapauksessa on ilmennyt Janitan henkilökohtaisiin oloihin liittyvä seikka, jonka perusteella syyte olisi voitu jättää nostamatta. Tällä seikalla viitataan mitä todennäköisimmin Janitan oloon saattohoidossa.

Lue myös: Mediat: Syyttäjä luopui syöpäsairaan Janita Lukkarisen liikennerikossyytteestä - yleinen etu ei vaadi asian viemistä eteenpäin

Janita itse on syytteen perumisen syistä eri mieltä.

– Syytteessä ei alunpeinkään ollut mitään perää. Sen takia se hylättiinkin. Kyllähän syyte tuntui tosi pahalta, itse asiassa olin siitä aivan raivoissani, Janita kertoo sairaalavuoteellaan.

 

 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!