fbq
Uutiset
03.02.2021 11:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Alisa Ranta-aho
Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho otti kantaa tärkeään aiheeseen - tulistui somessa: "Sitten on näitä, jotka näkevät hupaisana juttuna..."
Uutiset
03.02.2021 11:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Suomen täydellisissä venäläisnaisissa ja Viidakon tähtösissä mukana ollut mallikaunotar Alisa Ranta-aho otti kantaa tärkeään asiaan Instagram-tilillään.

- Haluaisin ajatella, että kukaan aikuinen, järkevä ja sivistynyt ihminen ei kommentoi vieraiden profiileihin haukkuja, etenkään ulkonäköön liittyen. Olen onnekas, koska minulla on ihanat seuraajat, ja ainakin toistaiseksi 98% viesteistä ja kommenteista ovat olleet positiivisia. Viesteistä tulee aina ihana fiilis. Kun elämässä on huonoja hetkiä, saa kannustusviesteistä valtavasti voimaa. Ihminen kuitenkin muistaa kauemmin haukut kuin kehut, ja ne oikeasti satuttavat ja voivat jättää jäljen pitkäksi aikaa, Alisa kertoo. 

Lue myös: Nyt paljastelee Alisa Ranta-aho - seksikäs talvitanssi leviää somessa: ”Oletko kokeillut?” 

Alisa paljastaa, ettei hänenkään Instagram-kuvistaan selviä koko totuutta hänen elämästään. Alisan mukaan hänen somekuvissaan on itsevarma ja iloinen tyyppi, vaikka hänelläkin on ollut elämässään vaikeuksia. 

- Minullakin kuitenkin niin kuin todella monella muullakin on omassa historiassa ollut rankka syömishäiriövaihe, joka kesti monta vuotta.  Itsevarman ulkokuoren alla minussakin asuu epävarmuus, ja negatiivisuus satuttaa. Niin kuin se satuttaa meitä jokaista. On niin monia tyyppejä täällä somessa, jotka tekevät mahtavaa duunia kiusaamisen poiskitkemisen eteen, ja laittavat itsensä likoon asian tiimoilta.  Sitten on näitä, jotka näkevät hupaisana juttuna kirjottaa satunnaisille ihmisille: hyi helvetti minkä näköinen, jne. 

Alisalla onkin tärkeä viesti kiusaajille: kiusaaminen ei ole missään muodossa sopivaa. 

- Mieti minkä jäljen jätät itsestäsi maailmaan. Jos ei ole hyvää sanottavaa, pidä se omana tietonasi. Tiedän etten ole kamala, Sinä et ole kamala ja kiusaajille: good luck! Te tarvitsette sitä. Olisiko jo aika muuttua?

Lue myös: Kuin kulttiklassikkoelokuvasta! Tosi-tv-kaunotar Alisa Ranta-aho alastomana ammeessa! 

Lisäksi Alisa antaa muutaman vinkin kiusaamista kokeneille. Hänen neuvonsa liittyvät henkiseen jaksamiseen, johon auttavat terveelliset elämäntavat ja ystävien näkeminen.

-  On vaarallista patoa pahaa oloa sisäänsä mutta en näe, että se paha olo kevenisi sillä, että alkaa käyttäytyä huonosti ja lisää pahaa oloa muille. Mitä huonommin itse käyttäytyy, sitä huonompi olo itselle tulee. Kun tekee hyviä tekoja ja käyttäytyy hyvin, omasta olosta tulee parempi ja tykkää itsestä enemmän.

Kiusaamista vastaan

Viime vuonna useat kotimaiset julkisuuden henkilöt kertoivat karuja kokemuksiaan kiusaamisesta. Osa heistä kertoi käsittämättömiä kokemuksia lapsuudestaan, toiset ovat kokeneet kiusaamista sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: "Sinnittele, Antti, älä lannistu" - Antti Tuiskun julkaisema lapsuuskuva pysäyttää: tilittää karusta kiusaamisesta

Kiusaamisesta kertoneisiin julkisuuden henkilöihin kuuluivat muun muassa Antti Tuisku, Cristal Snow, Jannika B, Rosanna Kulju, Tuuli Oikarinen ja Rita Niemi-Manninen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antti Tuisku (@antti_tuisku)

Lue myös: Sairastui masennukseen! Vain elämää -tähti Jannika B:tä kiusattiin korvien ja ihosairauden takia: Haukuttiin syöpäläiseksi! 

Lue myös: Fitness-tähti Rita Niemi-Manninen reagoi kovasanaisesti Rosanna Kuljun somekohuun: "V***u tää on skeidaa"