Skip to main content
Tosi-tv-kasvon kimppuun hyökättiin: motiivina homoviha!

Tosi-tv-kasvon kimppuun hyökättiin: motiivina homoviha!

Hottikset-tv-sarjasta tuttu Joni Virtanen joutui hiljattain ystävänsä kanssa kahden ulkomaalaisen miehen hyökkäyksen kohteeksi Helsingin keskustassa. Tilanne lähti käyntiin bussissa, jossa kaksikoiden välillä oli ollut suukopua, joka jatkui yksipuolisena lyömisenä linja-autosta nousemisen jälkeen.

– Toinen heistä huusi minulle bussissa: ”Are you gay”. Kun nousin bussista, hän repi minua hihasta ja heitti kaljatölkillä. Ystäväni tuli puolustamaan minua ja sai itse nyrkistä naamaan. Hyökkääjän homottelun perusteella motiivi tuntui olevan aika selvä. Pelkään, että seksuaalivähemmistöjen edustajat joutuvat törmäämään jatkossakin tuollaiseen tilanteeseen, Joni Virtanen kommentoi Seiskalle.

 

Poliisi tutkii

Helsingin poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Tutkinnanjohtaja Timo Luodon mukaan kaksi ulkomaalaista otettiin poliisin suojiin, ja toista epäillään pahoinpitelystä. Luodon mukaan on mahdollista, että miehet karkotetaan Suomesta.

– Se on mahdollista, jos ulkomaalaisen epäillään syyllistyneen rikokseen. Siinä on tietyt perusteet, että pystytään käännyttämään pois maasta. En voi kommentoida epäiltyjen motiivia. Kuulusteluissa on esitetty jonkinlainen syy, mutta en lähde sitä tässä avaamaan, tutkinnanjohtaja Luoto sanoo.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!