Tosi-tv-julkkis Claudia Evellä on 13 vuotta nuorempi rakas - kuva!

Uutiset | 23.01.2015 16:24

Muun muassa Iholla-, Splash!- ja Julkkis Big Brother -sarjoista tuttu ex-selvänäkijä Claudia Eve, 46, on tapaillut 13 vuotta nuorempaa miesystäväänsä Pasia loppuvuodesta 2013 lähtien. Oulusta kotoisin oleva ja julkisuudesta poissa pysytellyt Pasi asuu nykyisin pääkaupunkiseudulla. Claudia on esitellyt elämänkumppaninsa lapsilleen sekä vanhemmilleen jo ajat sitten.

– Vietimme yhteisen joulun jo toissa vuonna. Tutustuimme kaupungilla ihan sattumalta vuosi ja kaksi kuukautta sitten. Olen ollut kuitenkin varpaillani suhteen kanssa ilkeiden lehtijuttujen ja oikeustaistojen takia. Kahteen otteeseen olemme pitäneet pientä taukoa, sillä olen toivonut, että hän valitsisi sijaani helpomman elämän. Elämäni on kuitenkin yhtä sirkuksen pyörittämistä. Hän kuitenkin oli sitä mieltä, että on tietoinen, mihin on lähtenyt mukaan, Claudia kertoo.

 

 

Edessä ei toistaiseksi ole muuttoa yhteen tai kihloja, vaikka Claudian mukaan suhde on edennyt jo vakaalle pohjalle.

– Näemme päivittäin, mutta emme näe tarvetta saman katon alle muuttamiselle. Hän on miehisempi kuin aikaisemmat mieheni yhteensä. Täytyy myöntää, että olin skeptinen suhteemme toimivuuden suhteen ikäeron ja julkisuuskuvani takia. Hän on kuitenkin tavallinen työmies ja vastuunkantaja. Lisäksi hänellä on myös jälkikasvua.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!