Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Jare pukeutui kävelylenkille arkisen tyylikkäästi mutta kalliisti.

Tonnin takki! Eläkeläisräppäri Cheekin kallis arkityyli käänsi katseita – kuva!

Eläköitynyt rap-artisti Cheek, oikealta nimeltään Jare Tiihonen, 37, on tunnettu laatumerkkien ja muotivaatteiden ystävänä.

Viime viikolla Jare bongattiin kotikulmiltaan Helsingin kantakaupungista yllään japanilaisen Wacko Maria -vaatemerkin pilottitakki. Mustan takin selässä komeileva Guilty parties -teksti paljastaa, että kyseessä on vähintään tuhannen euron rotsi.

Jare pukeutui kävelylenkille arkisen tyylikkäästi mutta kalliisti.
Jare pukeutui kävelylenkille arkisen tyylikkäästi mutta kalliisti.

 

Lue myös: 33 000 euron kello! Räppäri Cheek teki arvoesineillä leveilystä taidetta – ranteessa presidenttien suosima öky-Rolex!

Samaisen malliston vaatteita on nähty muun muassa NBA-tähti LeBron Jamesin ja vastikään Suomessa esiintyneen räptähti A$AP Rockyn yllä.

Korvanapit korvissaan kulkenut ex-muusikko oli viimeistellyt tyylinsä harmailla collegehousuilla ja valkoisilla lenkkareilla.

– Jare käveli risteyksen yli tupakkaa polttaen ja katse puhelimen näyttöön uppoutuneena, eikä hän seurannut ollenkaan liikennettä, Seiskalle raportoidaan.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Sami Hernesaho
Kuvat:
Lukija ja Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!