Hannele ja Tomi Lauri

Tomi-poika on Hannele Laurin tärkein kriitikko – ”Hänen pitäisi ryhtyä ohjaajaksi!”

Uutiset | 04.11.2020 17:01

Näyttelijä Hannele Lauri, 68, tekee ensimmäisen pääroolinsa ensi vuonna ensi-iltaan tulevassa elokuvassa 70 on vain numero.

Hannelella ei ole tapana käydä elokuviensa ensi-iltajuhlissa, mutta nyt hän aikoo tehdä poikkeuksen. Elokuvan ajaksi hän kuitenkin poistuu muualle.

– Olen todella kriittinen omasta ja muiden työn jäljestä. Poikani ovat nauraneet, että olisin sietämätön ohjaajaa, koska näyttäisin kädestä pitäen, kuinka kohtaus pitää tehdä.

Näyttelijän pojat ja ystävät ovat auttaneet häntä kodin remonteissa. – Olen itse käyttänyt ruuvimeisseliä kerran. Muut remppahommat olen jättänyt muiden vastuille, Hannele naurahtaa.
Näyttelijän pojat ja ystävät ovat auttaneet häntä kodin remonteissa. – Olen itse käyttänyt ruuvimeisseliä kerran. Muut remppahommat olen jättänyt muiden vastuille, Hannele naurahtaa.

Lue myös: Hannele Lauri ymmärtää roolihahmoaan – ”Näyttää raadollisen puolen viihdemaailman huipusta”

Tomi on lavastaja

Elokuva-alan ammattilaiset ovat jo kehuneet Hannelen suoritusta, mutta hän uskoo työn olevan hyvä vasta, kun kuule siitä rehellisen mielipiteen lavastajana työskentelevältä Tomi-pojaltaan.  

– Aikoinaan otin Tomin teatteriin mukaan ennen ensi-iltoja. Hän osaa katsoa kokonaisuutta: lavastuksen, ohjauksen, puvustuksen, tarpeiston ja näyttelijäntyön. Olen sanonut Tomille, että hänen pitäisi ryhtyä ohjaamaan elokuvia ja tv-ohjelmia.

Lue myös: Rankasta työrupeamasta toipuva Hannele Lauri: Saan voimaa rukoilusta

Hannele ja Tomi ymmärtävät toisiaan pelkästä katseesta.

– Meidän on hyvin helppo keskustella, sillä emme kiertele ja kaartele, vaan kerromme toisillemme rehellisen mielipiteen. Moni pitääkin huumorintajuamme ihan kauheana, Hannele nauraa.

Teksti:Kalle Kangas
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!