fbq
Uutiset
20.10.2017 13:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen
Tomi Metsäketo
Tomi Metsäkedon törkypuuhista paljastuu uusia tapauksia: kuolasi loukkaavasti turkulaisnaisen kaula-aukkoa - "Hän on sovinisti!"
Uutiset
20.10.2017 13:57
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Timo Korhonen

Laulaja Tomi Metsäkedon käytös naisia kohtaan on viikon kuumin puheenaihe.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"

Tomi Metsäketo lähestyi vantaalaisnaista suoralla seksiehdotuksella – sai pakit ja raivostui täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Seiskassa torstaina ilmestyneen artikkelin jälkeen lukuisat naiset ovat ottaneet yhteyttä Seiskan toimitukseen ja kertoneet tarinansa kohtaamisesta Metesäkedon kanssa.

Turkulainen nainen kertoi Seiskalle kohdanneensa Tomin turkulaisessa yökerhossa joitain vuosia sitten. Yökerhossa järjestettiin laulukilpailu, jonka tuomarina Tomi toimi.

− Minä olin paikalla ihan vain asiakkaana, en osallistunut kilpailuun. Olin pukeutunut aivan tavalliseen bileasuun, mutta ilmeisesti kaula-aukkoni oli aika syvä, turkulaisnainen muisteli Seiskalle.

Nainen törmäsi Tomiin yökerhon vilinässä, ja laulaja ryhtyi heti tuumasta toimeen.

− Hän ilmoitti haluavansa tehdä lähempää tuttavuutta kanssani. Koin tilanteen aika loukkaavana, koska hän katsoi ainoastaan kaula-aukkoani. Hän on sovinisti, enkä halunnut tehdä tuttavuutta sellaisen ihmisen kanssa. Tomi yritti saada minut innostumaan, mutta lähdin ystävieni luokse jatkamaan iltaani.

 

"Naiset eivät ole kenenkään omaisuutta!"

Turkulaisnaisen mielestä seksuaalisesta ahdistelusta keskusteleminen on tärkeää, ja Tomin käytökseen liittyvä keskustelu ei tullut hänelle yllätyksenä.

− Tomilla on ihmeellinen vietti, ja siksi hän tekee tällaisia asioita koko ajan. Haluaisin sanoa hänelle, että kannattaa miettiä, miten hän lähestyy naisia. Tomi vaikuttaa sovinistilta, jolla on kieroutunut näkemys naisista. Me emme ole kenenkään omaisuutta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »