Toista lastaan odottava Emilia Vuorisalmi pohtii, miten raskaus vaikuttaa libidoon: "Testosteronitason perusteella tulossa on poika"

Uutiset | 11.01.2018 14:21

Emilia ja arjen kemiaa -podcastissa lääkäri ja yrittäjä Emilia Vuorisalmi keskustelee alan asiantuntijoiden kanssa kiinnostavista hyvinvointiin ja terveyteen liittyvistä teemoista.

Tuoreimmassa podcastissa rakkaustohtorinakin tunnettu Emilia ja seksuaali- ja parisuhdeterapeutti Marja Kihlström keskustelevat siitä, miten raskaus vaikuttaa seksuaalisuuteen, libidoon ja kehonkuvaan.

Emilia odottaa parhaillaan toista lastaan entisen huippukoripalloilija Maurizio Pratesin kanssa.

Lue lisää: Yllätysraskaus! Emilia Vuorisalmi odottaa lasta upouudelle rakkaalle - lapsen isä on ex-huippukoripalloilija!

Hän on aiemmin ollut naimisissa näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen kanssa.

"Olen kuin Kung Fu Ninja"

Raskauden aikana moni nainen voi tuntea haluttomuutta - tai halut ainakin vähenevät. Marjan mukaan raskauden aikana pitää muistaa kunnioittaa omia rajojaan - jos ei tee mieli, kumppanille ei tarvitse antaa seksiä.

Emilia paljastaa, että odottaessaan tytärtään Liliaa hänestä kuoriutui todellinen kodinhengetär, kun taas tämän raskauden aikana hänestä tuntuu "Kung Fu Ninjalta, jonka tekee mieli vetää mäkitreenejä".

- Ainakin testosteronitason perusteella tulossa on poika, Emilia arvioi.

Emilia muistuttaa, että seksi on hyvästä, koska “äidin hyvänolonhormonit virtaavat myös vauvaan".

- Kun äiti nauttii, lapsi nauttii!

Kuuntele koko podcast täältä.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!