Uutiset
Katso kuva!

"Tissit räjähtää!" Alusvaatteissa poseeraava Miisa Nuorgam avautuu alkuraskautensa yllätyksistä: "Suusta pääsee huutoa, kun riisuu rintaliivit" - kuva!

30.10.2020 16:11

Diili-ohjelmasta tuttu somevaikuttaja Miisa Nuogram, 28, avautuu sosiaalisessa mediassa raskautensa alkuaikoina kohtaamistaan vaikeuksista. Esports-toimittajanakin työskentelevä Miisa jakoi Instagramissa hehkeän kuvan, jossa kaunotar poseeraa peilin edessä alusvaatteisillaan. Otoksen yhteydessä Miisalla on pitkä lista raskauden aikana kokemistaan yllätyksissä. 

Yhtenä suurena yllätyksenä hänelle tuli ensinnäkin tieto raskaana olosta, josta hän kertoi syyskuun loppupuolella sosiaalisessa mediassa. Tuolloin kaunotar paljasti saaneensa tietää raskaudesta vain muutamia päiviä sen jälkeen, kun oli muuttanut Norjaan. 

Nyt Miisa kertoo tekstissään karuja kokemuksiaan raskaudesta. Häntä häiritsee, kuinka on kuullut ihmisten sanovan: "Kyllä sen tietää, kun on raskaana." 

- Ei todellakaan tiedä. Mulla ei ainakaan ollut minkäänlaista hajua tai mystistä äiti-tunnetta, että nyt sisälläni kasvaa uusi elämä.

Lue myös: Nakuilukuvien takia kohuttu Diili-Miisa ärsyttää naapuriaan syvästi – avautuu saamastaan viestistä ja vierailusta: ”V**uttaisi saada häätö”

Miisa nuorgam diili
Miisa vuoden 2018 Diili-ohjelman kilpailijana. 

Kaikki räjähtää

Sometähti kuvaileekin monia raskauteen liittyviä asioita räjähdyksinä, kuten kehonmuutoksia, ruumiintoimintaa ja tunteiden heittelyä. 

Miisaa häiritsevät enemmän raskaudessa kuitenkin kehonmuutokset, jotka ovat aiheuttaneet hänelle paljon tuskaa. 

- Tissit räjähtää ihan heti. Ennen plussaamista jo siinä vaiheilla kun juuri ja juuri kiinnittyminen on tapahtunut. Ja sen lisäksi, että ne räjähtää, niistä tulee myös niin kosketusarat, että suusta pääsee huutoa, kun riisuu rintaliivit. Ja jos vähänkin osuu samalla nänni liivin kulmaan, niin purskahtaa myös kyyneleet silmistä.

Lue myös: Tuija Pehkoselta pysäyttävä tilitys kesken raskauden: ”Tänään ei ole hyvä päivä - tekee mieli hautautua sängyn pohjalle” 

Aamupahoinvointia Miisa kutsuu kuukauden kestäväksi jatkuvaksi huonovointisuudeksi. 

- Tuntuu kuin olisi sellainen neljän päivän ryyppyputken darra 24/7 päällä, johon lisätään vielä aivan ihmeellistä asioista säännöllisin väliajoin nouseva oksennus kurkkuun. Kokoajan itkettää. Syystä kuin syystä ja joskus ilman syytä. Kaikki vähänkin yllättävät liikkeet sattuvat kohtuun ja yksi aivastus saa aikaan varman tunteen siitä, että seuraava aivastus aiheuttaa mitä todennäköisimmin keskenmenon.

Yksi Miisan ällöttävimmistä paljastuksista liittyy kuitenkin hänen käymäläkäyttäytymiseensä raskauden aikana. Hänelle on täysi mysteeri siitä, milloin hänen pitää kiirehtiä vessaan ruokailun jälkeen. Hän kuvaileekin myös suoliston räjähtävän raskauden aikana. 

- Onneksi ei tarvitse huolia, etteikö ilma pääsisi pihalle, olo on nimittäin kuin kaasupallolla.

Lue myös: Petra Gargano avautuu raskaudestaan: ”On todella vaikeata tietää, mikä kaikki on normaalia ja mikä ei.” – lapsi syntyy tammikuussa 2021!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asioita, mitä kukaan ei kertonut alkuraskaudesta. ✨ "Kyllä sen sitten vaan tietää, kun on raskaana". Ei TODELLAKAAN tiedä. Mulla ei ainakaan ollut minkäänlaista hajua tai mystistä äiti-tunnetta, että nyt sisälläni kasvaa uusi elämä. ✨ Tissit räjähtää ihan heti. Ennen plussaamista jo siinä vaiheilla kun juuri ja juuri kiinnittyminen on tapahtunut. Ja sen lisäksi että ne räjähtää, niistä tulee myös niin kosketusarat, että suusta pääsee huutoa, kun riisuu rintaliivit. Ja jos vähänkin osuu samalla nänni liivin kulmaan, niin purskahtaa myös kyyneleet silmistä. ✨ Aamupahoinvointi on terminä katala juoni, jolla yritetään saada synnytystalkoita käyntiin. Jos nimittäin asioista puhuttaisi niiden oikeilla nimillä, niin aamupahoinvoinnin sijaan puhuttaisi "kuukausi-vitun-tolkulla kestävästä koko päivän pahoinvoinnista, jossa tuntuu kuin olisi sellainen neljän päivän ryypyputken darra 24/7 päällä, johon lisätään vielä aivan ihmeellistä asioista säännöllisin väliajoin nouseva oksennus kurkkuun. ✨ Kokoajan itkettää. Syystä kuin syystä ja joskus ilman syytä. ✨ Kaikki vähänkin yllättävät liikkeet sattuu kohtuun ja yksi aivastus saa aikaan varman tunteen siitä, että seuraava aivastus aiheuttaa mitä todennäköisimmin keskenmenon. ✨ Myös suolisto räjähtää. Jos aikaisemmin jo endometrioosin takia suolen toiminta on ruokavaliosta riippumatta ollut täysi mysteeri, alkuraskaudessa se sitä vasta onkin. Mukavaa lisäjännitystä tuo se, kun ei tiedä täytyykö vessaan juosta heti syömisen jälkeen vai seuraavan kerran ensi viikolla. Siitä ei onneksi tarvitse huolia, etteikö ilma pääsisi pihalle, olo on nimittäin kuin kaasupallolla. ✨ Seksi ei huvita. Ei niin YHTÄÄN. Pelkkä pussailu saa aikaan tunteen, että ei saa henkeä, oksentaa tai mahdollisesti kumpaakin. ✨ Omista tunteistaan ei ole enää minkäänlaista hallintaa. Hormonit heittää häränpersettä ja epäonnistunut kantarellikastike saa aikaan sen, että seinään lentää kastikkeen ja paistinpannun lisäksi myös kaksi litraa pastavettä sisältävä kattila, oliiviöljypullo, ruokakerma ja spagetit. Äärimmäisen nopea tapa polttaa asunnosta sulakkeet, btw. ✨ Kaikesta tästä huolimatta on se silti oikeesti vaan niin ihmeellistä aikaa.

A post shared by Goržán Bávvála Armasa Miisa (@miisanuorgam) on

Hän kokee myös syvää ahdistuneisuutta kaikesta intiimistä toiminnasta. 

- Seksi ei huvita. Ei yhtään. Pelkkä pussailu saa aikaan tunteen, että ei saa henkeä, oksentaa tai mahdollisesti kumpaakin.

Sometähti ihmettelee outoja tunteenpurkauksiaan, joista hän kertoo hyvin yksityiskohtaisen tarinan. 

Lue myös: Iloisia vauvauutisia: Kiira Korven sisko Petra Korpi odottaa esikoistaan - katso hauska kuva raskausvatsasta! 

- Omista tunteistaan ei ole enää minkäänlaista hallintaa. Hormonit heittää häränpersettä ja epäonnistunut kantarellikastike saa aikaan sen, että seinään lentää kastikkeen ja paistinpannun lisäksi myös kaksi litraa pastavettä sisältävä kattila, oliiviöljypullo, ruokakerma ja spagetit. Äärimmäisen nopea tapa polttaa asunnosta sulakkeet.

Kaikesta tuskastaan huolimatta hänestä raskaus on ihanan ihmeellistä aikaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kissa on ulkona pussista ja vauva on sisällä kohdussa! 👶🏻 Noni, nyt se teki sen. Kyllästyi varjelemaan tätä kuuluisaa salaisuutta ja paljasti olevansa raskaana jo ENNEN ensimmäisen kolmanneksen päätymistä. Niskapoimut on tutkimatta ja seulonnoissa käymättä, mutta niin vaan se päätti, että nyt riittää pimennossa olo ja on aika päästää totuudet julki. Osa onkin ihmetellyt, että miksi storyjen puolella on ollut niin hiljaista (ja miksi 95% storyista tapahtuu mun maatessa sängyllä), niin tässä on se syy! Yllätysvauva, joka ilmoitti itsestään kolme päivää Norjan muuton jälkeen. Kolme päivää. Mä en edes halunnut tehdä raskaustestiä, koska "eihän siinä kuitenkaan mitään näkyisi", mutta Ruuviavustaja vaati. Hän oli varma, että ei mun oireilu johdu vaan muutosta, vaan tässä on nyt jotain muutakin. Ja oikeassahan se oli! Kaksi viikkoa sitten varhaisultrassa tavattu, Mutteri-lempinimen saanut (koska Ruuviavustaja, geddit??) bebe ilmoitti samantien selkeillä kahdella punaisella viivalla tulostaan ja pisti mut muutamaksi viikoksi (tässä vaiheessa 10+2, ei sillä että laskisin) sängyn pohjalle. Mutta nyt riittää salailu! Mun dokumentti-sarja sai hieman uuden käänteen ja sarjan tullessa ulos ensi vuonna näette muun muassa sen hetken, kun ihkaensimmäinen raskaustesti tehtiin. PS. Ei kannata mennä miesten kanssa saunaan kesälomareissuilla.

A post shared by Goržán Bávvála Armasa Miisa (@miisanuorgam) on

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!